Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Αλλαγή μπαταρίας samsung s9

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-12-2021 12:16 PM)
1556 Προβολές σελίδας
Επιλογές
Καλησπέρα έχω ένα Samsung s9 σπο το 2018, και τώρα τελευταία διαπιστώνω ότι η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου,  και μερικές φορές σπο το 20 τις εκατό πέφτει αμέσως στο 5 και σβήνει,τέλος πάντων αξίζει να βάλω καινούργια μπαταρία κόστος 50 ευρώ, θα δω κάποια καλύτερη διάρκεια τις μπαταρίας
6 Απαντήσεις
Ermis06
Helping Hand
Επιλογές
Αν το σκεφτόσουν ηδη να αλλαξεις συσκευή και αυτος ειναι ενας λογος παραπάνω τοτε δν αξιζει να αλλαξεις μπαταρία και μετα απο λιγους μηνες να παρεις καινούργιο τηλέφωνο.
Εαν απο την αλλη δεν εχεις σκοπο να αλλαξεις συσκευή στο άμεσο μέλλον γιατι κατα τα αλλα εισαι ευχαριστημένος, αξιζει να αλλαξεις μπαταρία, θα δεις σίγουρα διαφορά.
Επιλογές
Εχω σκοπό να το κρατήσω το τηλέφωνο, γιατί είμαι ευχαριστημένος δεν εχω αντιμετώπιση άλλο πρόβλημα,ευχαριστώ να σαι καλά
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει για λίγο είναι ένα calibration της μπαταρίας(πιο πολύ για να σου δείχνει ακριβώς το ποσοστό μπαταρίας). Αλλά εφόσον σκοπεύεις να κρατήσεις τη συσκευή, άλλαξε μπαταρία και θα γινει χρειαστεί calibration ούτως ή άλλως.
Ermis06
Helping Hand
Επιλογές
Συμφωνώ.
Δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις συσκευή αμα δν εχεις αλλο πρόβλημα.
Αλλαξε την μπαταρία και θα δεις σημαντική βελτίωση, συμφέρει σίγουρα.
Vasilis1312
Pioneer
Επιλογές
Και εγω το ίδιο πρόβλημα μπορείς να κανεις διαγνωστικό έλεγχο που βρίσκεται στην λήψη βοήθειας εδώ στο samsung members και να δεις την κατάσταση της μπαταρίας σου
antonisx93
Explorer
Επιλογές
Ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε S8 με αλλαγή μπαταρίας όλα ηταν μια χαρα