Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Samsung cloud -one drive

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 12-04-2021 11:15 PM)
438 Προβολές σελίδας
Logistis114
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα σας,

Μετέφερα τις φωτογραφίες που είχα στο Samsung Cloud στο One Drive στις 30.3.21. Διέγραψα τις φωτογραφίες από το one drive και δεν υπάρχουν στον κάδο απορριμάτων!
Επίσης, έχουν εξαφανιστεί από τη Συλλογή του κινητού μου και δεν υπάρχουν ούτε στα απορρίματα της συσκευής μου!
 Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό;; Γιατί εχω χάσει τις αγαπημένες μου φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις ανακτήσω με τίποτα. 

8 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Δύσκολη κατάσταση. Πολύ φοβάμαι δεν γίνεται τίποτα, οι φωτογραφίες χάθηκαν οριστικά. Εφόσον τις είχες σε cloud (αρχικά samsung και μετά microsoft) και δεν είχες ενεργοποιημένη την τοπική αποθήκευση, το κινητό απλά σου έδειχνε στην gallery ότι είχε στους servers. Διαγράφοντας δεν πάνε στον κάδο του κινητού, εφόσον δεν ήταν στο κινητό. Θα σου πρότεινα κάποιο εργαλείο ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων, αλλά αν με ρωτήσεις το θεωρώ από απίθανο έως αδύνατο να βρεις κάτι. 

Τώρα γιατί χάθηκαν και από τον server ενώ κανονικά από προεπιλογή, ότι διαγράψεις το πάει στον κάδο, θα σε γελάσω. Πιθανόν χωρίς να το αντιληφθείς πάτησες άδειασμα και του κάδου απορριμμάτων. Εκτός και μπλόκαρε. Τι να πω. Ίσως σαν ύστατη προσπάθεια, να επικοινωνούσες με one drive μήπως μπορούν να ανασύρουν αρχεία.

Υ.Γ. @Kotsarikos , βλέπεις φίλε, γι' αυτό είχα πει δεν εμπιστεύομαι τα σύννεφα και προτιμώ τις κάρτες μνήμης. Πιο σίγουρα πράματα, ως ένα βαθμό, τουλάχιστον χρησιμοποιείς κάποιο εργαλείο ανάκτησης και κάτι σώζεις στην τελική. Μεγάλη αποτυχία της Sammy που τις καταργεί στα νέα μοντέλα, εγώ απογοητεύτηκα και κοιτάζω αλλού.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Kotsarikos
Helping Hand
Επιλογές
Καλημέρα φιλε!!!

Το "OneDrive" το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα...!!!

Τελευταία χρησιμοποιώ το "Google Drive"για μεταφορά φωτογραφιών & μουσικής,& έγγραφα στο " OneDrive".

Μπορεί,πολύ εύκολα να γίνει & αυτό που έπαθε ο φίλος μας... 🙄

Έχω την εντύπωση κατι λάθος έγινε από τον χρήστη 🤔

Είναι πολύ καλή & η τοποθέτηση σε κάρτες,δεν το αμφισβητώ 😉
Kotsarikos
Helping Hand
Επιλογές
.....ξέχασα & κάτι άλλο....

Το Samsung Cloud δημιουργεί φάκελο στο OneDrive...

Το OneDrive έχει 5GB αποθηκευτικό & με το Cloud της Samsung γίνεται 15GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο...για παραπάνω χώρο,έχει της γνωστές χρεώσεις...
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Ο χρήστης @Kotsarikos  έγραψε:
.....ξέχασα & κάτι άλλο....

Το Samsung Cloud δημιουργεί φάκελο στο OneDrive...

Το OneDrive έχει 5GB αποθηκευτικό & με το Cloud της Samsung γίνεται 15GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο...για παραπάνω χώρο,έχει της γνωστές χρεώσεις...

Ναι σωστά, αυτά πληρώνουμε παραπάνω στη Samsung. Για να μας φύγει η απορία, γιατί ένα μοντέλο με τα ίδια χαρακτηριστικά, μην πω και χειρότερα, έχει καταντήσει να κάνει διπλή τιμή. Γιατί είναι λογικό αν δίνει 3ετή υποστήριξη, αποθηκευτικό χώρο στα clouds και άλλα τέτοια μπλιμπλίκια, όσο κι αν διατείνεται πως είναι δωρεάν, τα βάζει στην τιμή. Μη γελιόμαστε, το A52 το δίνει όσο το δίνει, με ντεμέκ δώρο τα ακουστικά, τα οποία τα πληρώνεις με το έτσι θέλω στην τιμή και από πάνω σου βγάζει και την πίστη να τα παραγγείλεις, λες και είναι απαγορευμένο είδος. Μου θυμίζει την κρατική τηλεόραση που είναι "δωρεάν", όσο "δωρεάν" μπορεί να θεωρηθεί το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ κάθε μήνα ακόμα και στα ρολόγια των κοινοχρήστων. Εγώ αυτό το λέω εξαναγκασμένη συνδρομητική υπηρεσία, όχι δωρεάν.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Kotsarikos
Helping Hand
Επιλογές
...ακριβώς,φίλε μου...

Δεν γίνομαι τόσο περιγραφικός όπως εσύ,γιατι,η πιο πολλοί εδώ πιστευω,καταλαβαίνουν το τι παίζει γενικά...

...τίποτα δεν θεωρείτε "δώρο",είναι επιχείριση,& μια επιχείριση κοιτάει το κέρδος τής...

....εμείς,η ακολουθούμε αυτήν την πολιτική,η την κάνουμε Λούις που λένε,& δεν ξανά ασχολούμαστε...

....αλλά δυστυχώς ασχολούμαστε,& ας μας πονάει...
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Δώρο δεν υπάρχει πουθενά. Ο τζάμπας έχει αποβιώσει πολλά χρόνια τώρα. Όλα συμφέρον είναι. Από μία άποψη όμως, όσο αφορά τη συγκεκριμένη εταιρία, σου λέει, αυτός είμαι, αν θες πάρε, αλλιώς είσαι ελεύθερος να επιλέξεις, όχι όπως αλλού που σε εξαναγκάζουν με το ζόρι. Άμα γουστάρεις παίρνεις Samsung, δε σε ζόρισε κανείς. Προσωπικά έχω απογοητευτεί από κάποια, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι και ευχαριστημένος από άλλα τόσα, οπότε η σκέψη γυρίζει πάλι εδώ 😋

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Kotsarikos
Helping Hand
Επιλογές
Χαχαχα...

Μου αρέσει ο τρόπος όπως τα λες...😄

.....ναι,πάλι εδω θα τα λέμε...

Η Samsung,δεν είναι τυχαία & το ξέρεις πολυ καλα.

....και ξέρεις,δεν είμαι από αυτούς που είναι κολλημένοι σε μια μάρκα κινητών.

Όλες η εταιρίες κατασκευής κινητών,έχουν τα θετικά & τα αρνητικά τούς...
Εμείς επιλέγουμε...

Καλή συνέχεια σου εύχομαι 🙋
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Ούτε 'γω τρώω κολλήματα με κανέναν, αλλά με τη Sammy το 'χω λίγο να πω τη μαύρη μου αλήθεια. 😍 🤣

Καλή συνέχεια και σε σένα φίλε 🙋

Thanos D
Samsung Galaxy A52s