Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Google Drive

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-04-2025 01:57 PM)
194 Προβολές σελίδας
Snake_Eyes
Voyager
Επιλογές
Καλησπέρα στην κοινότητα. Επειδή δεν έχω πάρει ακόμα το ui 7 ας κάνω μια διαφορετική ερώτηση 😄. Θέλω να αγοράσω πρόγραμμα cloud στο google drive. Υπάρχει τρόπος όταν τραβάς φωτο η βίντεο να αποθηκεύεται απ ευθείας στο cloud ούτως ώστε να έχω πάντα ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή μου; Η έστω αν κάνω χειροκίνητα το ανέβασμα κάθε τόσο να σβήνονται αυτόματα οι φώτο/βίντεο από τη συσκευή; και τέλος το google drive δουλευει με τη συλλογή που έχει η samsung ή αναγκαστικά πρέπει να πάω σε google photos ;
14 Απαντήσεις
Λυσανδρος
Pathfinder
Επιλογές
Καλημέρα αυτό ψάχνω και εγώ αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Η μαμά εφαρμογή της Σαμσουνγκ σου δίνει τη επιλογή να κάνεις εκκαθάριση χώρου στη συσκευή. Διαγράφει από τη συσκευή ότι έχεις αποθηκευμένο στο cloud αλλά είναι συνδεδεμένη με το one drive. Δε ξέρω αν θα λειτουργήσει με το Google Drive ή αν η εφαρμογή φωτογραφιών της Google έχει κάτι αντίστοιχο
Λυσανδρος
Pathfinder
Επιλογές
Μόλις ρώτησα το chat gpt η απάντηση που έλαβα είναι ότι γίνεται αρκεί να έχεις κατεβάσει και το google photos hop στην ουσία συγχρονίζει το gallery της samsung με το google photos και αυτόματα με το google drive λίγο μπέρδεμα θα λεγα προτιμούσαν να μην υπήρχε το google photos hop αλλά διαφορετικά δεν γίνεται
Snake_Eyes
Voyager
Επιλογές
Η αλήθεια είναι δεν το είχα σκεφτεί το one drive. Δε θέλω οπωσδήποτε google drive οπότε θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ!
Snake_Eyes
Voyager
Επιλογές
Θα κοιτάξω κ το one drive που λέει ο φίλος από πάνω για να μην έχουμε "ενδιάμεσους "
Johnny2000
Pathfinder
Επιλογές
Η αυτόματη αποθήκευση στο samsung gallery γίνεται μόνο μέσω one drive. Είναι το σύννεφο πάνω δεξιά. Δυστυχώς για το google drive πρέπει να βάζεις τις φώτο σου χειροκίνητα εκεί. Αλλιώς πάνε στο google photos
Snake_Eyes
Voyager
Επιλογές
Ευχαριστώ φίλε!!
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Στις Ρυθμίσεις της Συλλογής θα το βρεις. Εκεί που λέει Απελευθερώστε Χώρο στο Τηλέφωνο 1744369827952.jpg
Dio_S24
Voyager
Επιλογές
Της samsung εχει μόνο για το onedrive απευθείας. Αν θες google ή θα έχεις το φωτογραφίες ή θα κάνεις χειροκίνητα όπως εγώ και τις σβήνεις κάθε μήνα πχ.