Aici vei găsi știri și noutăți despre produsele Samsung.
Dacă te-ai mutat recent pe cont propriu, utilizarea mașinii de spălat poate fi puțin descurajantă. De cât detergent am nevoie? Am nevoie de balsam? La ce folosesc toate aceste setări diferite? Din fericire, mașinile de spălat Samsung sunt ușor de utilizat și, orice îndoieli ai avea, Centrul de suport Samsung te poate ajuta.
Cu toate acestea, atunci când un cod de eroare apare pe afișaj, s-ar putea să simți că este timpul să intri în panică. Cod de eroare? Ce am făcut greșit? Pe cine să sun?! Nu-ți face griji, avem noi soluția. Dacă observi un cod de eroare 4C sau 4E înseamnă că mașina de spălat a detectat o problemă la alimentarea cu apă. Cel mai frecvent motiv este o problemă la furtunul de alimentare cu apă. Există câteva lucruri pe care le poți încerca.
Verifică furtunul de apă
Verifică alimentarea de apă
Curăță filtrul cu plasă din furtunul de apă
Este important să cureți acest filtru cel puțin de două ori pe an
Curăță sertarul dozatorului
Uneori poate apărea un cod 4C sau 4E dacă există un blocaj în sertarul dozatorului
Dacă eroarea 4C sau 4E persistă, ia legătura cu Centrul de suport Samsung.
Echipa Comunității
Descoperă mai multe:
Monitorizarea ciclului menstrual cu Samsung Health
Oferte bune la purificatoarele de aer Samsung
Fii parte din prima galerie Samsung de portrate AI din Romania, powered by Galaxy A Series
Trebuie să fiţi utilizator înregistrat pentru a adăuga un comentariu aici. Dacă v-aţi înregistrat deja, vă rugăm să vă autentificaţi. Dacă încă nu v-aţi înregistrat, vă rugăm să vă înregistraţi şi să vă autentificaţi.