Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Watch 5 zielona poświata wyświetlacza

(Temat utworzony: 21-11-2022 04:39 PM)
1393 Wyświetlenia
HappyAngel88
Journeyman
Opcje

Hey. Powiedzcie mi internecie. Czy padłem ofiarą klontwy zazielenionego ekranu samsunga? Na zdjęciu Watch 3 Warch 4 i Watch 5. Sprawa się ma oczywiście co do W5 wszystkie zegareczki na maksymalnej jasności.

Jeśli to zazielenienie ekranu to czy obejmuje to gwarancja?

image
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
HappyAngel88
Journeyman
Opcje
Witajcie ponownie. Wczoraj zacząłem się bawić Watchem 5 i znalazłem przyczynę dziwnego zabarwienia ekranu. Mianowicie włączony był filtr kolorów.
USTAWIENIA 》DOSTĘPNOŚĆ 》UŁATWIENIA WIDOCZNOŚCI 》 DODAJ FILTR KOLORÓW.
Mam nadzieję że może komuś też to pomoże.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@HappyAngel88  Cześć

Jeżeli na watch 5 tło tarczy zegarka powinno być czarne to rzeczywiście jest coś nie tak....

HappyAngel88
Journeyman
Opcje
Niestety sytuacja jest analogiczna na wszystkich tarczach oraz ekranach.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@HappyAngel88 Hej! Sprawdź, czy będziesz mógł zmienić kolorystykę tarczy w ten sposób:

Ustawienia > Tarcze zegarka > wybierz tarczę > Dostosuj > Kolor

Spróbuj też wyłączyć zegarek, położyć go na ładowarce i przytrzymaj przycisk POWER do momentu włączenia. Metoda ta działała na GW, GW3 i GW4 - powinna zadziałać też i tutaj.

Cichy0992
Pioneer
Opcje
Nie działa już, po zrobieniu tego zaczął dodatkowo zacinać i na ekranie blokady wywala takie rozlane zielonkawe plamy
0 Like
Cichy0992
Pioneer
Opcje
Takie cuda... niech ktoś poratuje, nic nie pomaga...20221203_231917_1000002081_1670105963.jpg20221203_232008_1000002082_1670106013.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Cichy0992  jeżeli reset był wykonywany to pozostaje już tylko wizyta w serwisie 

0 Like
Rozwiązanie
HappyAngel88
Journeyman
Opcje
Witajcie ponownie. Wczoraj zacząłem się bawić Watchem 5 i znalazłem przyczynę dziwnego zabarwienia ekranu. Mianowicie włączony był filtr kolorów.
USTAWIENIA 》DOSTĘPNOŚĆ 》UŁATWIENIA WIDOCZNOŚCI 》 DODAJ FILTR KOLORÓW.
Mam nadzieję że może komuś też to pomoże.
Cichy0992
Pioneer
Opcje
Nie to nie to, jak widać filtr kolorów pokrywa cały ekran a na zdjęciach co podesłałem to są plamy
0 Like
Cichy0992
Pioneer
Opcje
Tia... do najbliższego mam z 70km... no trudno, może kuriera wysla
0 Like