Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Watch 4 LTE 42MM !! ....BATERIA..... !!

(Temat utworzony: 20-09-2021 10:15 AM)
578 Wyświetlenia
Angie122
Apprentice
Opcje
Napiszcie proszę,  bo może mi się tylko taki felerny egzemplarz trafił. 
Nie dość że czekałam na niego 2 tyg dłużej (bo zabrakło LTE) to dla mnie ta bateria to jakiś dramat. 42 mm LTE.... Wkładam zegarek na rękę o 9.00. Bateria 100%. WYŁĄCZONE LTE, WIFI, GPS. O 11.00 włączam funkcje trening. Po 1,5h treningu bateria 15%. Nie zdążę do domu dojechać i już się wyłącza. Na razie mieszam w ustawieniach i próbuje odgadnąć przyczynę.... Ale jeśli tak będzie stale to idzie do reklamacji. Bo nie po to mam smartwatcha żeby mieć wyłączone wszystkie funkcje, bo bateria siada. Idąc tym tokiem rozumowania kupiłabym zegarek w Aparcie. Też by pokazywał godzinę. 
Wczoraj o 22.00 zegarek z ładowarki pokazywał baterię 100%. Cała noc leżał na szafce. Telefon obok. O 7.00 rano bateria 69%.... NIEUŻYWANY NOCĄ.
Dzisiaj rano podładowany do 100. Siedzę w pracy. SIEDZĘ. PRZY KOMPUTERZE. NIE RUSZAM SIĘ NIE CHODZE, NIE MAM TRENINGOW. Wszystkie bateriożerne funkcje nadal wyłączone. Jest 10.15. Bateria już ma tylko 85%. Do 15.00 myślę że nie dociągnie ..... 
6 Odpowiedzi
lesio234
Explorer
Opcje
Teź tam miałem na poczátku później jak bateria siè ułożyła było trochę lepiej . U mnie najbardziej pomogło wyłączenie lokalizacji i ełáczenie trybu oszczędzania energii
0 Like
Angie122
Apprentice
Opcje
No tak, ale przy trybie oszczędzania energii wyłączone masz wszystko a to nie o to chodzi. Ja wcześniej mialam Watch 3 też LTE i tam aż takiego problemu nie było. Przynajmniej do wieczora trzymała. A nie wyłączałam w tamtym wszystkiego, sieci komórkowe normalnie śmigały.... E-sim normalnie mógł działać.... Po to kupuje zegarek z e- sim żeby z tego moc korzystać, a nie zastanawiać się czy bateria wytrzyma godzinę czy może jednak dwie..... 😞
0 Like
lesio234
Explorer
Opcje
Ma oszczędzaniu energii też mam łączność LTE rozmowy i smsy dochodzą . Musisz poczekać aż zegarek nauczy się Twoich zachowań i bateria się ułoży u mnie tak samo było .
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lesio234 @Angie122  niestety taki jest czas działania watch 4, ja mam wersje 4 classic Bluetooth i max dwa dni. 

0 Like
lesio234
Explorer
Opcje
Mi przy LTE bateria wytrzymuje 12 godzin , nie jestem z tego mega zadowolony ale daję radę na początku wytrzymywał 8 godzin max
0 Like
JerzyUrban1968
Student
Opcje
Witam. Kupiłem tą samą wersję. I też dramat. Przez moment byłem w 7 niebie ale jak przyszło do pierwszego 2 godzinnego biegania to moje szczęście zamieniło się w dramat! Bateria 100 procent włączony LTE słuchawki na bloototh lokalizacja i po 1,5 godzinie zegarek padł! Zabrakło prądu! Nie wiem co o tym myśleć. Ogólnie wspaniałe urządzenie ale czas pracy tragedia! Tak jak koleżanka od rana do wieczora bez LTE tylko lokalizacja, bloototh a nawet włączone oszczędzanie energii i wieczorem kilka procent. Czarę goryczy przelał fakt iż Bank Millennium nie obsługuje Google Pay!!! 21 wiek! I dlatego powróciłem do Garmina a nowa zabawka trafiła do 15 letniej córki która jest bardzo szczęśliwa bo zegarek jest piękny, a jej Bank obsługuje Google Pay! A ja cóż wróciłem do Garmina!