Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

UV index

(Temat utworzony: 17-12-2024 07:14 PM)
2017 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Members_wS22VkU
Explorer
Opcje

Witam,

Czy ktoś wie, kiedy zegarki GALAXY WATCH 6 będą mogły prawidłowo podawać parametry UV index. Po aktualizacji myślałem że to Samsung naprawi ale bez zmian.

0 Like
14 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, dane indexu UV pochodzą z The Weather Channel. To raczej po ich jest stronie problem. U mnie wszystko ok.
Members_wS22VkU
Explorer
Opcje

Witam, ja nie prawidłowo określiłem problem. Nie chodzi o aplikacji pogodowej. Chodziło mnie o tarcze zegarka gdzie jest parametry indexu UV. Żadna nie pokazuje te dane.

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
U mnie tarcze pokazują index UV, jak wygląda wtedy wartość? Można wysłać Screena?
0 Like
Members_wS22VkU
Explorer
Opcje

Oczywiście że pokazuje ale wartości nie. Napisałem do autorów tych tarcz ale oni odpisali że to po stronie Samsunga.

1000014107.jpg

1000014106.jpg

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czy indeks UV w Pana miejscowości jest większy niż Niski w aplikacji pogoda? U mnie też jest zero, bo za oknem szaro i ponuro.
0 Like
Members_wS22VkU
Explorer
Opcje

1000014109.jpg

 Powinno być parametry wyświetlane jak wyżej (oczywiście zgodnie z aktualnymi parametrami lub napisane Low (teraz u mnie na apk pogodowej). Zero piszę się na wszystkich tarczach, gdzie jest te parametry, kiedy nie ma danych. Samsung nie chce tego naprawić.

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jaki jest indeks na domyślnych tarczach? Według mnie poprostu wartość indeksu u Pana to 0.
0 Like
Members_wS22VkU
Explorer
Opcje

Dzisiaj tak ale monitoruje to od 6 miesięcy. Cały czas zero. Teraz jestem w Skandynawii ale byłem w domu w Polsce, taka sama sytuacja.

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Być może jest to problem z tarczą. Jutro zweryfikuje.
0 Like