Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Uruchomienie Watch Ultra bez telefonu

(Temat utworzony: 25-07-2024 03:48 PM)
659 Wyświetlenia
JarekG-1512
Explorer
Opcje

Cześć,

Czy jest możliwość pierwszego uruchomienia Galaxy Watch Ultra bez telefonu? Pech chciał, że zanim przyszedł mój zegarek rozwaliłem swój telefon Samsunga i tymczasowo jestem skazany na iPhone (do czasu naprawy). To że nie mogę połaczyć się z iPhone to wiem (a szkoda), ale czy można uruchomić go bez aplikacji? Oczywiście wiem, że część funkcji mogłaby nie działać, ale nie jest to jakiś wielki problem. 

Kolejna sprawa, w ramach odkupu chcę oddać swój Watch 5 Pro, jak mogę go usunąć ze swojego konta i wyczyścić dane bez telefonu?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Przy pierwszym uruchomieniu musi być potrzebny telefon z aplikacją Galaxy Wearable, by zegarek się skofigurował i pobrał aktualizacje. Co do Watch 5Pro proszę z pozycji zegarka zrobić ustawienia fabryczne i zegarek będzie gotów do oddania, lub sprzedaży.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 Odpowiedz
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Przy pierwszym uruchomieniu musi być potrzebny telefon z aplikacją Galaxy Wearable, by zegarek się skofigurował i pobrał aktualizacje. Co do Watch 5Pro proszę z pozycji zegarka zrobić ustawienia fabryczne i zegarek będzie gotów do oddania, lub sprzedaży.