Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprawdzenie ilości kroków, kalorii i pięter z poprzednich dni.

(Temat utworzony: 14-08-2019 09:58 PM)
5337 Wyświetlenia
szyha
First Poster
Opcje

Witam. W Samsung Galaxy Watch, na ekranie gdzie wyświetla kroki, piętra i kalorie nie mogę sprawdzić wyników z poprzednich dni. Na dole ekranu jest tylko opcja USTAWIENIA. Kiedyś była tam inna opcja pozwalająca na analizę tych wyników. Proszę o pomoc, jak wrócić do wcześniejszych ustawień. 

Pozdrawiam 

0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szyha  Witaj.  Tak wygląda ekran z informacjami dotyczącymi  kroków.  Widzimy bieżący dzień i poprzednie dni w formie wykresu. Bardziej szczegółowe informacje znajdziesz w aplikacji S Health na telefonie. Screen_20190814_221533.png

szyha
First Poster
Opcje
Dokładnie, tylko że teraz nie mogę sprawdzić ile kroków i kilometrów zrobiłem wczoraj, jest tylko ten wykres. Wcześniej na dole tego ekranu miałem opcję, WYŚWIETL DZINNIK, czy coś takiego, i tam mogłem sprawdzić wcześniejsze dni. Można do tego wrócić?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szyha  Nie widzę takiej opcji więc nie jest ona dostępna.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Taka funkcja była dostępna przed aktualizacją zegarka do ONE UI. Obecnie tylko w aplikacji S Health na telefonie można przeglądać szczegółowe dane dotyczące poprzednich dni.

1.PNG

bylo.jpg2.PNG

szyha
First Poster
Opcje

Dzięki Przemek i Kamil za odpowiedź. Tak myślałem, że mogło to być spowodowane jakąś aktualizacją. Nie mniej szkoda, że takie podsumowanie można teraz tylko na telefonie sprawdzić. 

Pozdrawiam.

0 Like
Enigmonim
First Poster
Opcje
Czy da się sprawdzić ile się zrobiło kroków z uznajmy kilku miesięcy. Bo bym chciał sprawdzić ile zrobiłem kroków przez kilka miesięcy
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Enigmonim, Na telefonie: Samsung Health --> Kroki --> środkowa ikona w prawym górnym rogu --> 12 mies.

Będą tam widoczne interesujące Cię sumy kroków.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Enigmonim  Dokładnie tak jak opisał kolega @kamil40013  tak to wygląda. 

Screenshot_20220626-000436_Samsung Health.jpg