Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Shazam

(Temat utworzony: 15-01-2022 11:03 PM)
985 Wyświetlenia
Mkbewe
Journeyman
Opcje
Czy komuś też nie działa Shazam ?
0 Like
10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mkbewe  Witam

Co dokładnie się dzieje z aplikacją?

Mkbewe
Journeyman
Opcje
Nie rozpoznaje utworów
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mkbewe  Co to znaczy nie rozpoznaje utworów?

Wcześniej wszystko działało czy po pierwszym zainstalowaniu jest ten problem?

Mkbewe
Journeyman
Opcje
Włączam aplikacje, dość głośno słyszalna muzyka, od zainstalowania nie rozpoznał żadnego utworu. Zrobiłem reinstal, nie pomogło.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mkbewe  Jedyni eco w tej sytuacji możemy zrobić to wyczyszczenie danych aplikacji z poziomu Galaxy Wearable oraz ponowna instalacja aplikacji. W ostateczności reset zegarka do ustawień fabrycznych. 

Może to być tez problem po stronie aplikacji, wówczas pozostaje zgłosić błąd deweloperowi aplikacji.

Mkbewe
Journeyman
Opcje
Dziekuję za odpowiedź
0 Like
DonGrigori
Pathfinder
Opcje
Masz aplikacje zainstalowaną w telefonie? U mnie bez apki w telefonie też nie rozpoznawało niczego.
kapel666
First Poster
Opcje
Też mam problem z shazam. Wcześniej działało teraz nie działa. Wyskakuje coś takiego jak " Tagowanie tego utworu było niemożliwe" . Samsung galaxy watch 4.
0 Like
MichałJ
Expert
Opcje

@kapel666 Hej, spróbuj wyczyścić dane aplikacji z poziomu Galaxy Wearable, przeinstaluj Shazam, upewnij się też, że zarówno Shazam jak i zegarek nie wymaga aktualizacji, jeśli żadna z tych podpowiedzi nie okaże się pomocna, to w ostateczności przywróć zegarek do ustawień fabrycznych, jeżeli to nie pomoże, to pozostaje kontakt z deweloperem aplikacji.