Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Gear S3 Frontier Czarno-Białe Kolory

(Temat utworzony: 15-07-2019 10:43 PM)
14968 Wyświetlenia
Mazur99
Student
Opcje

Witam.Zakupiłem dziś Samsung Gera S3 Frontier.Po włączeniu zegarka kolory są czarno szaro białe,nigdzie nie mogę znaleźć opcji aby zmienić je na normalne kolory.Jeżeli ktoś jest w stanie mi z tym pomóc z góry dziękuje.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mazur99, Witaj na forum. Sprawdź czy nie masz włączonego trybu oszczędzania energii.

energi.PNG

Jeżeli powyższa instrukcja się nie sprawdzi, to wejdź w Ustawienia --> Dostępność --> Ułatwienia widoczności --> wyłącz opcję Skala szarości

szarobure.png

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mazur99, Witaj na forum. Sprawdź czy nie masz włączonego trybu oszczędzania energii.

energi.PNG

Jeżeli powyższa instrukcja się nie sprawdzi, to wejdź w Ustawienia --> Dostępność --> Ułatwienia widoczności --> wyłącz opcję Skala szarości

szarobure.png

Damian K
Hotshot
Opcje

@Mazur99 wygląda na to, że porada Kamila była tym, czego szukasz. Czy jego sugestia okazała się pomocna? Jeśli tak, zaakceptuj jego post jako rozwiązanie. :smiling-face:

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
Mazur99
Student
Opcje

Dzięki za pomoc. Wszystko działa jak należy.

zegarek123
Student
Opcje
Zadziałało i u mnie dzięki
0 Like