Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung galaxy watch 4 nie włącza się

(Temat utworzony: 20-01-2022 11:18 AM)
14375 Wyświetlenia
Kasia34
Apprentice
Opcje

Witam. Podłączyłam do ładowania zegarek, po ok godzinie chciałam go odłączyć i wyjść, a zostałam czarny ekran z białym napisem Samsung Galaxy Secured by Knox. Nie mogę go połączyć z telefonem, wyłączyć ano nic innego zrobić 🤷‍♀️ czy ktoś miał podobną sytuację??

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kasia34  Witam

Proszę spróbować wymusić wyłącznie, trzymając ciągle wciśnięty dolny przycisk jakieś 10s. Jak się wyłączy, włączyć ponownie i sprawdzić.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kasia34  Przepraszam nie dolny tylko górny przycisk

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
67 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kasia34  Witam

Proszę spróbować wymusić wyłącznie, trzymając ciągle wciśnięty dolny przycisk jakieś 10s. Jak się wyłączy, włączyć ponownie i sprawdzić.

Kasia34
Apprentice
Opcje

@PrzemekM  napisał(a):

@Kasia34  Witam

Niestety ale to też nie działa, nie wyłączył się, ekran dalej wygląda tak samo.

0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kasia34  Przepraszam nie dolny tylko górny przycisk

0 Like
Kasia34
Apprentice
Opcje

Zorientowałam się, ale jak pisałam wyżej nic to zniesienia zmieniło, dalej wygląda tak samo.

0 Like
Kasia34
Apprentice
Opcje

Udało się, ale przeciskając oba guziki naraz przez chwilę.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kasia34  tak to była trzecia opcja, którą miałem zaproponować :smiling-face:

Czy teraz zegarek uruchomił się poprawnie?

0 Like
Kasia34
Apprentice
Opcje

Tak, wszystko działa 👌

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kasia34  Super, to pozdrawiam i miłego dnia :smiling-face:

0 Like
AugustROs
Apprentice
Opcje

Witam, od 2 dni próbuję rozwiązać problem z moim Galaxy Watch 4. Zegarek nie uruchamia się całkowicie. Po naciśnięciu przycisku włączania, pokazuję się normalnie napis Samsung I Samsung by Knox ale zaraz po tym na środku ekranu kręcą się 4 kropki ( Synchronizacja?)  I nic dalej się nie dzieje. Nie ma reakcji na żadne działanie poza Wyłączeniem przez przycisk lub Reboot. Próbowałem resetować go z telefonu ale nie ma połączenia z zegarkiem. Przyciskami też próbowałem ale efekt jest taki sam. Nie ma zmian. Zegarek normalnie się ładuje, z oryginalnego kabla i ładowarki Samsung. Czy ktoś się spotkał z taką sytuacją ? Przeszukałem fora ale w większości każdy ma problem z czarnym ekranem. Tutaj ekran działa bez problemu, zegarek się uruchamia ale tylko do momentu pojawienia się tych kropek. Dodam, że czekałem cały dzień od 100% do zera czy pójdzie dalej niż ten ekran z kropkami ale tylko się bateria rozładowała a zegarek się nie uruchomił całkowicie.

0 Like