Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy fit - rozłącza się

(Temat utworzony: 16-11-2019 03:43 PM)
17777 Wyświetlenia
casualperson_
First Poster
Opcje

Cześć wszystkim. Od jakiegoś miesiąca używam opaski Samsung Galaxy fit. Wszystko było w porządku, ale od pewnego czasu łączy się z telefonem i za chwilę sam się rozłącza, nie pokazuje powiadomień z telefonu na opasce. Zaktualizowałam oprogramowanie opaski, aplikacja Galaxy Wearable ma zezwolenie w ustawieniach na działanie w tle i nie ma ograniczeń przy oszczędzaniu baterii. 

0 Like
23 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@casualperson_, Z jakim telefonem jest połączona opaska ?

0 Like
casualperson_
First Poster
Opcje

Xiaomi redmi Note 5a prime przez aplikacje Samsung Wearable. Wcześniej nie było problemów z łączeniem

0 Like
casualperson_
First Poster
Opcje
Xiaomi redmi Note 5a prime przez aplikacje Samsung Wearable. Wcześniej nie było problemów z łączeniem
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@casualperson_, Próbowałeś uruchomić ponownie oba urządzenia ? Opaskę resetuejsz przez dłuższe przytrzymanie przycisku.  Sprawdź też czy Galaxy Fit Plugin nie ma nałożonych żadnych ograniczeń dotyczących działania w tle oraz oszczędzania energii.

casualperson_
First Poster
Opcje

Juz prawie wszystkiego próbowałam :face-with-tears-of-joy: opaskę i aplikację resetowałam już kilka razy, ale faktycznie na sprawdzenie Galaxy fit Plugin nie wpadłam. Dzięki wielkie za podpowiedź, spróbuję :smiling-face: 

0 Like
casualperson_
First Poster
Opcje

Niestety, to chyba nie to... Dalej się rozłączaScreenshot_2019-11-16-20-56-49-633_com.miui.securitycenter.jpg

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@casualperson_, Masz możliwość sprawdzenia opaski z innym telefonem ?

0 Like
casualperson_
First Poster
Opcje

Sprawdzalam i niestety to samo 🤔 pokombinuje jeszcze, najwyżej spróbuję w jakimś serwisie

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@casualperson_, Pozostaje jeszcze przywrócić opaskę do ustawień fabrycznych.

resedt.jpg

0 Like