Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy Fit E nie włącza się

(Temat utworzony: 04-02-2020 12:07 AM)
5768 Wyświetlenia
tubis
First Poster
Opcje

Witam, zwracam się z problemem jaki spotkał mnie dzisiaj. Mianowicie rano przed wyjściem do pracy podłączyłem do ładowania moją opaske Galaxy Fit E ponieważ była rozładowana, po tym jak zauważyłem że wyświetlił się napis nazwy opaski (taki który pojawia się za każdym razem gdy sie go podłączy do ładowania) wyszedłem do pracy. Jak wróciłem do domu po 8 godzinach, i odłączyłem opaske od ładowania, niestety ta od momentu odłączenia nie chciała sie włączyć i na nic nie reagowała, nic sie nawet na niej nie wyświetla i ekran jest po prostu cały czas czarny

0 Like
6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tubis, czy próbowałeś ponownie podłączyć opaskę do ładowania? Czy w aplikacji Galaxy Wearable opaska jest widoczna jako podłączona?

0 Like
tubis
First Poster
Opcje

Tak podłączałem ponownie do ładowania i nic sie nie wyświetlało, ładowałem tą samą ładowarką co zawsze czyli oryginalną ładowarką samsunga. W aplikacji Galaxy Wearable również opaski nie znajduję.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tubis, możliwe, że wystąpiła usterka sprzętowa. W takim wypadku konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

0 Like
tubis
First Poster
Opcje

najbliższy punkt serwisowy znajduję się prawie 300km od mojego miejsca zamieszkania, czy możliwa jest jakas opcja wysyłki uszkodzonego produktu czy trzeba tam jechać i załatwiać to osobiście?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tubis, najlepiej zadzwonić na infolinię firmy Samsung i dopytać odnośnie możliwości wysyłki telefonu do serwisu. Podejrzewam, że nie wszystkie serwisy oferują taką możliwość.

kusy1988
First Poster
Opcje

serwis czy pomogło po rozładowaniu baterii??

0 Like