Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Restart smartwatch przy zapomnianym haśle

(Temat utworzony: 19-01-2023 07:08 PM)
7626 Wyświetlenia
Members_iD9U9H1
First Poster
Opcje

Dzień dobry, przez przypadek bawiąc się w ustawieniach na moim zegarku galaxy watch 5, założyłem hasło którego nie pamiętam i stąd moje pytanie jak zrestartować zegarek do ustawień początkowych?

0 Like
12 Odpowiedzi
Ap121
Voyager
Opcje
Jeśli się kiedyś mylę w aplikacji galaxy Wearable jest opcja,, zeruj,,
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeśli nie pamiętasz hasła to będzie ciężko przywrócić zegarek do ustawien fabrycznych z poziomu ustawień zegarka.

Trzeba to zrobić inną drogą:
Musisz wejść w tryb odzyskiwania. Na początek przytrzymaj dwa przyciski zaznaczone na screenie aż zegarek się uruchomi ponownie. Następnie szybko puść i trzykrotnie naciśnij górny przycisk. Powinien twoim oczom pojawić się tryb rozruchu. Następnie za pomocą przycisku dolnego wybierz tryb Recovery. Zatwierdzasz to przytrzymując górny przycisk aż zegarek się ponownie uruchomi i pojawi się tryb odzyskiwania. Teraz przejdź w dół za pomocą dolnego przycisku i wybierz Wipe data/Factory Reset I zatwierdź naciskając przycisk górny. Teraz wybierz Factory Data Reset. Następnie potwierdź i czekaj aż zegarek się wyzeruje. Po wszystkim wybierz Reboot system now potwierdź górnym przyciskiem. Teraz zegarek powinien się uruchomić z ustawieniami fabrycznymi.Screenshot_20230119_210225_Chrome_1000005191_1674158545.jpgScreenshot_20230119_210559_Chrome_1000005193_1674158759.jpgScreenshot_20230119_211042_Chrome_1000005199_1674159042.jpgScreenshot_20230119_211238_Chrome_1000005201_1674159158.jpg

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

michał34
First Poster
Opcje
Proszę o pomoc zapomniałem hasła do zegarka i nie dam rady nic zrobic

0 Like
Da_Mar
First Poster
Opcje

Niestety, to nie działa. Zegarek restartuje i żąda hasła. Nie łączy z telefonem, więc też żadne zeruj nie wchodzi w grę. Mam wrażenie, że wszystkie rady dotyczą niezablokowanego zegarka. W tym chronieniu nas przed złodziejami doszliśmy do momentu, kiedy to my, uczciwi pechowcy,  pozostajemy bezradni. Jestem pewna, że wrysowałam już dobry znak, w końcu już za mną 20 prób, ale to na nic. Tylko coraz więcej godzin muszę czekać do następnej próby. Mam go wyrzucić??? Trochę drogo wychodzi...

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Da_Mar, Blokada ekranu nie powinna blokować dostępu do recovery menu. Spróbuj wykonać reset według tej instrukcji

https://www.youtube.com/watch?v=IdAXa9rXNDI

W ostateczności możesz zabrać zegarek do serwisu razem z dowodem zakupu i tam powinni go odblokować.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

0 Like
aguska1i2u
First Poster
Opcje
Dzień dobry. Nie chciałam w ustawieniach założyłam hasło i nagle pecha nie pamiętam hasła i chce zrestartować zegarek do ustawień początkowy ale ten pin już mam pecha nie da otworz.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@aguska1i2u, Skorzystaj ze wskazówek podanych powyżej w tym wątku.

0 Like
Dodi123
First Poster
Opcje
Dzień dobry, nie chcący przy zmnie hasła na zegarku smart watch wkliknęłam liczby których nie pamiętam i przez przypadek zatwierdziłam i chciałabym zresetować zegarek tylko nie wiem jak.Bardzo proszę o pomoc.
0 Like