Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z klawiaturą Galaxy watch Active 2

(Temat utworzony: 10-02-2020 07:35 PM)
1348 Wyświetlenia
Bobinho9
Explorer
Opcje

Witam, mianowicie mam problem z wprowadzaniem klawiatury Samsung. Nie zapamiętuje w powiadomieniach z  Messenger , że nie chce używać pisma ręcznego tylko pisać za pomocą klawiatury Samsung. Co jakiś czas muszę wchodzic i na nowo przełączać. W ustawieniach pismo ręczne jest wyłączone, w SMS ten problem nie występuje. Ciekaw jestem czy ktoś również ma taki problem po ostatniej aktualizacji. Problem zgłoszony przez members , ale odpowiedź zawsze ta sams, że oni nic po rejestrach nie widza i najlepiej im filmy wysyłać.

12 Odpowiedzi
ArkadiuszSmart
Voyager
Opcje
Podłączam się. Jak uruchomić klawiaturę język polski QWERTY (nie polski 3x4) na galaxy watch active lub watch 3 ? Nie mówię o doinstalowaniu aplikacji , tylko te co daje samsung. Jakimś sposobem od nowości miałem QWERTY, po aktualizacji języka zrobiła się 3x4 i nijak nigdzie nie znalazłem informacji lub sposobu jak wrócić do qwerty ??? W obu modelach ten sam problem .
0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@ArkadiuszSmart sprawdzam na wskazanym Watch Active 2 i nie widzę opcji QWERTY, w aktualnej wersji jest tak, jak u Ciebie, bez możliwości zmiany.

ArkadiuszSmart
Voyager
Opcje
Wygląda na to, że przy ostatnich aktualizacjach znów zrobili 2 kroki w tył i utrudnili życie użytkownikom 😕
0 Like