04-05-2018 02:39 AM
Witam
Niech mi ktos powie czy ten zegarek tak ma czy po prostu cos jest z nim nie tak i tylko oddanie go na serwis na gwarancji pomoze . mianowice
Chodzu o pulsometr podczas zwyklych czynnosci wszystko dziala i pokazuje hak nalezy ale gdy zaczynam jaki kolwiek trening w ktorym moje ❤ bije szybciej powyzej 140_150 pulsometr sie zawiesza i pozostaje na tym parametrze .. I jest to za kazdym razem im dluzszzy taki trening tym nie mam odczytu z pulsu probowanie nawet reczny pomiar nie daje skutu mimo ze diody od spodu ciagle dzialaja.
Ale gdy mojw tetno sie uspokoji do 80 to dziala znowu wszystko az do momentu przekroczenia pulapu 140...
Juz resetowale ..zrobilem juz wszystko co sie dalo i nic to nie pomagalo . i jak tu robic jaki kolwiek trening jak zegarek gubi puls .. Niech ktos sie wypowie na ten teamt ?
04-05-2018 10:15 AM
04-05-2018 10:49 AM
04-05-2018 01:22 PM
02-05-2019 10:25 AM
te same klopoty od roku mam z gear sport.
Nie zlicze ilosci restartow, sparowań, wgrywania ponownie aplikacji.
W koncu sie zdecydowalem oddac go do serwisu.
Po odebraniu odczyt pulsu sie nie zawiesza, ale przy bieganiu badz aktywnosci ktora przekracza okolo 120 bpm - zegarek pokazuje abstrakcyjne wartosci. Dla przykladu twierdzi ze biegam ze srednim tetnem powyzej 160 bpm.
Te zegarki chyba tak maja - poprostu czujniki tetna sa do kitu.
O tyle rozumiem ze w przypadku gear s3 tak moze byc, ze nie mierzy tetna przy wysilku o tyle w zegarku, ktory ma w swojej nazwie sport jest to nie dopuszczalne.
W moim przypadku trwa to juz rok bo nie ma czasu sie tym zajac, ale powinienem go juz de facto dawna sprzedaz i kupic garmina, ktory od pazdziernika wspolpracuje z spotify.