Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Poziom cukru

(Temat utworzony: 09-09-2024 12:14 PM)
607 Wyświetlenia
robertleo
First Poster
Opcje

Wyczytałem gdzieś że Galaxy 7 będzie mierzyć poziom cukru we krwi . Że będzie to kwestia poprawki. Jakoś nie widzę tej możliwości. Mam omamy ? Czy też uwierzyłem plotce?

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@robertleo Plotka. Nie istnieją urządzenia mogące mierzyć poziom cukru we krwi bez jej poboru. To urządzenie może zmierzyć poziom końcowych produktów glikacji (AGEs) ale to jest wskaźnik zdrowia biologicznego, a nie pomiar cukru we krwi.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Są plotki na ten temat, jednak Firma Samsung nie podała daty uruchomenia funkcji. Jednak i tak były to wartości orientacyjne. Zegarek nie zmierzy glukozy w krwi z przyczyn fizyczno-technicznych

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@robertleo Plotka. Nie istnieją urządzenia mogące mierzyć poziom cukru we krwi bez jej poboru. To urządzenie może zmierzyć poziom końcowych produktów glikacji (AGEs) ale to jest wskaźnik zdrowia biologicznego, a nie pomiar cukru we krwi.

Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Są plotki na ten temat, jednak Firma Samsung nie podała daty uruchomenia funkcji. Jednak i tak były to wartości orientacyjne. Zegarek nie zmierzy glukozy w krwi z przyczyn fizyczno-technicznych