Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia Samsung Health podczas treningu

(Temat utworzony: 20-04-2022 02:40 PM)
1166 Wyświetlenia
Auel
Navigator
Opcje
Witam
Kilka miesięcy temu przesiadłem się z Watch 46 na Watch 4. Z powodu pogody ćwiczyłem na bieżni, od kilku dni biegam na dworze i zauważyłem to dopiero teraz: Watch 46 po każdym kilometrze podawał między innymi czas. Nie tylko całego treningu ale również ostatniego kilometra. Watch 4 podaje natomiast tylko czas całościowy. Jest jakaś możliwość ustawienia go aby podawał również czas ostatniego kilometra?
Z góry dzięki za info :smiling-face:
0 Like
7 Odpowiedzi
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Wejdź do ustawień treningu biegania, nastepnie do opcji "Ekran treningu". W ustawieniach treningu odnośnie ekranu 1 czy 2 po wejsciu do tej opcji możesz wybrać układ informacji wyświetlanych na zegarku. Spróbój dostosować pod swoje preferencje.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Auel
Navigator
Opcje
Nie chodzi mi o informację wyświetlane, ale o komunikat głosowy po każdym kilometrze.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Auel  Witam

Niestety nie ma możliwości wprowadzenia innej opcji wyświetlania czasu

sucharos
Pioneer
Opcje
Mam ten sam problem od około tygodnia, brak komunikatu głosowego.
0 Like
Robson72
Journeyman
Opcje

Witam, po aktualizacji aplikacja nie informuje głosowo o przebytych kilometrach, wcześniej informowała. Czy ktoś ma też taki problem i go naprawił ? 

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Robson72 Hej! JEżeli to problem po aktualizacji, spróbuj najpierw zrestartować zegarek miękkim resetem. Wystarczy, że wciśniesz i przytrzymasz oba przyciski na zegarku przez około 15 sekund. Spróbuj też wyzerować zegarek i ponownie sparować go z telefonem:

Galaxy Wearable > Ustawienia zegarka > Ogólne > Zeruj

Jeżeli to nie pomoże, prześlij informacje o błędzie poprzez aplikację Galaxy Wearable:

Galaxy Wearable > 3 Kreski w lewym górnym rogu > Kontakt z nami > Raporty o błędach 

Robson72
Journeyman
Opcje

Dzięki ale to chodzi o samą aplikację w telefonie. 

0 Like