Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia na watch 4 nawet jak zegarek nie jest założony.

(Temat utworzony: 22-02-2022 06:35 PM)
650 Wyświetlenia
rybus85
Helping Hand
Opcje

Witam.

Zmieniłem zegarek z modelu S3 Frontier na Watch 4 44mm. I w poprzedniku miałem zaznaczone że nawet jak zegarek nie jest na ręce to ma dostawać powiadomienia. I działało to bez problemu. Przy obecnym watch 4 nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji. Są sytuacje że zegarka nie mogę mieć na ręce i przypinam go do spodni. I nie dostaje wtedy powiadomień. Połączenia telefoniczne tak. A np wiadomości nie. Jest gdzieś opcja do włączenia żeby pokazywał zawsze,nawet jak zegarek nie jest na ręce?

0 Like
14 Odpowiedzi
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Według Galaxy Wearable: gdy nie nosisz zegarka, nie będziesz otrzymywać na niego powiadomień z telefonu. 20220222_193536_52157_1645554970.jpg

0 Like
rybus85
Helping Hand
Opcje

Przecież to jest bez sensu i kilka kroków w tył. Skoro wcześniej było i ludzie z tego korzystali to w tej chwili upośledzili sprzęt.

0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Możesz zgłosić sugestię do Samsunga, aby przywrócili tę funkcję na GW4.
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C4%...

0 Like
rybus85
Helping Hand
Opcje

Napisać można. Ale obstawiam olewkę :winking-face:

0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Myślę, że warto napisać, bo może to akurat kolejny głos w tej sprawie🙃

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zbigolek  @rybus85  Dokładnie jest tak, jeżeli nie nosimy zegarka powiadomienia nie będą przychodzić.

rybus85
Helping Hand
Opcje

Czyli Samsung lubi się uwsteczniać. Super... Dziwne jest to że połączenia normalnie się pokazują. Z tego co na razie zauważyłem to tylko to jak zegarek nie założony. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rybus85  To normalne że połączenia przychodzą.

yorqe
Apprentice
Opcje

Cześć. Jestem w gronie nieszczęśliwców u których smartwatche nie działają poprawnie z powodu tatuażu na nadgarstku. Miałem wcześniej Frontiera, i w aplikacji dało się ustawić żeby powiadomienia przychodziły nawet kiedy zegarek nie jest założony na ręke. Teraz mam watch 4 classic i takiej opcji nie widzę przez co żadne powiadomienia nie pokazują się na zegarku. Usunięto tą opcję w połączeniu z tym zegarkiem czy zwyczajnie nie mogę jej namierzyć?

0 Like