Cześć. W tym poradniku przyjrzymy się trzem najczęściej wykonywanym procedurom w przypadku wystąpienia problemów z działaniem urządzenia. Przed... Wyświetl post
Bądź na czasie
Custom List Message Item |
---|
Cześć. W tym poradniku przyjrzymy się trzem najczęściej wykonywanym procedurom w przypadku wystąpienia problemów z działaniem urządzenia. Przed... Wyświetl post |
Cześć. W tym poradniku dowiecie się jak sprawdzić, czy Wasz zegarek posiada zainstalowane najnowsze dostępne aktualizacje oprogramowania... Wyświetl post Zegarek odesłałem na reklamację. Po dwóch dniach już wrócił z Cyfrowego Centrum Serwisowego S.A. w P... Wyświetl post |
Czy da się skalibrować GPS w zegarku Galaxy Watch Ultra 2025? Podczas treningu rowerowego wartości dystansu i prędkości to jakiś... Wyświetl post Zauważyłem że najwięcej błędów jest właśnie w podczas tych autopauz. Wtedy naliczają się dodatkowe "... Wyświetl post |
Uaktualnienie One UI 8 Watch Zrób coś Bądź na bieżąco z istotnymi zadaniami dzięki paskowi "Now bar"Sprawdź potrzebne... Wyświetl post |
Cześć, niestety watch 7 44 zawiódł mnie wczoraj jeśli chodzi o wykorzystanie przy aktywności sportowej. Tak jak broniłem baterii w innych wątkach,... Wyświetl post No tak; po to kupujemy zegarek z LTE żeby brać z domu telefon, a najlepiej jeszcze laptopa i antenę ... Wyświetl post |
Drogi Samsungu taka drobna prośba Gdyby można było wprowadzić idąc oczywiście z duchem czasu aktywność która będzie się nazywać "E-Bike... Wyświetl post Swoją drogą to działa Wam zwykły trening na rowerze? Wczoraj zrobiłem test jednocześnie na trzech ur... Wyświetl post |
Witam, zapomniałem jak włączyć wyświetlanie treningu na dole ekranu. Ktoś podpowie gdzie jest to ustawienie? Galaxy watch ultra na dole wyświetlał... Wyświetl post |
WitamCzy ktoś wpadł na pomysł jak rozwiązać problem z brakiem powiadomień na Galaxy Fit 3 ?? Zegarek / opaska zakupiona dziś, sparowana z telefonem... Wyświetl post @Dżoana77, Na zegarku przejdź kolejno do Ustawienia --> Bezpiecz. i prywatn. --> Wykrywanie nadgarst... Wyświetl post |
Harmonogram aktualizacji zegarków do One UI 8 Watch. Z źródeł wyciekł długo oczekiwany harmonogram aktualizacji do One UI 8... Wyświetl post Jak to mówią stary ale jary. Już tak na serio to też się zastanawiałem, ale jednak nadal dużo osób g... Wyświetl post |
II TAK prawie co noc a śpię normalnie i nie wstaję. Poprzednio miałem Galaxy watch 6 klasie i było wszystko ok.?Zegarek na noc podciągam o 1 żabek... Wyświetl post Hej a mój po oddaniu do serwisu Samsung podjął decyzję owymianie na nowy w całości , przyszła info c... Wyświetl post |
Więc tak, numer mam w sieci Play, S25U kupiony z oficjalnego sklepu i nie działają mi czaty RCS w aplikacji Wiadomości Google. Używam w sumie... Wyświetl post Miałem to samo na Watch7, musisz chyba zegarek zresetować, byc może podczas konfiguracji zegarka nie... Wyświetl post |
Niecały miesiąc temu zakupiłam Samsung Watch Ultra, niestety od samego początku mam problemy z GPS. GPS jest bardzo niedokładny, dolicza kilometry... Wyświetl post Oczywiście ten "wysokiej klasy premium sprzęt" twierdzi również że pędziłem 70km/h Wyświetl post |
Od jakiegoś czasu zauważyłam, że w mojej opasce fit 3 całą noc świeci się czwrwona dioda. Wcześniej nie było takiego problemu. Ktoś ma pomysł co... Wyświetl post |
Witam wie ktoś czemu nie mam tutaj do wyboru mojego zegarka czyli galaxy fit 3? Chciałbym żeby kroki były tylko i wyłącznie liczone przez zegarek a... Wyświetl post |
Cześć, niestety mam problem z śledzeniem trasy w trakcie treningów jazdy na rowerze przez aplikację Samsung Health na zegarku Galaxy Watch Ultra. W... Wyświetl post Jako aktualizacja: 1. Wykonałem hard reset bez przywracania kopii zapasowej. Kilka początkowych tren... Wyświetl post |
Witam czy istnieje możliwość przywrócenia na zegarku Galaxy watch 7 aplikacji Samsung messages? Wyświetl post |
Witam, Mam pytanie - czy automatyczne sugerowane wiadomości przy starcie pisanie SMS są możliwe jakkolwiek do zmiany? Te standardowe które... Wyświetl post @PawelS_ Spróbuj więc kompleksowo - zresetuj zegarek, przeinstaluj Galaxy Wearable i zresetuj ustawi... Wyświetl post |
Zegarek rejestruje sen w trakcie dnia gdy po prostu pracuje przy komputerze albo nawet jestem na spacerze, zdarza... Wyświetl post W galaxy watch 5 też to występuje wieczorem chodziłem a zegarek zaliczył jako drzemka raz na kilka d... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do informowania oraz prowadzenia dyskusji odnośnie aktualizacji oprogramowania dla zegarków Galaxy Watch7 oraz... Wyświetl post Ciekawe co takiego istotnego wprowadzili ze we wszystkich nowych nodelach w tym samym czasie. W gala... Wyświetl post |
W tym temacie będziemy mogli dzielić się naszymi ciekawymi tarczami zegarków. Wrzucam poniżej tarcze jakie używałem wcześniej a na końcu taka jaką... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do informowania oraz prowadzenia dyskusji odnośnie aktualizacji oprogramowania dla zegarków z serii Galaxy Watch6 /... Wyświetl post |
Witajcie! Czy ma ktoś doświadczenia z połączeniem z trainingpeaks i przesyłaniem do zegarka treningow z tamtad? Wyświetl post @Marcin456 Z tego co słyszałem nie da się przesyłać bezpośrednio na TrainingPeaks danych. Musisz uży... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
60 | |
42 | |
36 |