Nowe smartwatche Samsung Galaxy Watch8 i Watch8 Classic, nawiązujące stylistyką do Galaxy Watch Ultra, zostały zaprojektowane z myślą o maksymalnym... Wyświetl post
W tym poście zachęcam wszystkich do informowania oraz prowadzenia dyskusji odnośnie aktualizacji oprogramowania dla zegarków Galaxy Watch8 oraz... Wyświetl post
Cześć. W tym poradniku przyjrzymy się trzem najczęściej wykonywanym procedurom w przypadku wystąpienia problemów z działaniem urządzenia. Przed... Wyświetl post
Cześć. W tym poradniku dowiecie się jak sprawdzić, czy Wasz zegarek posiada zainstalowane najnowsze dostępne aktualizacje oprogramowania... Wyświetl post
Witam, posiadam Realme 8 z Android 13 i smartwatch Galxy Watch 7. Mam problem odnosnie odbierania połączeń na smartwatchu tzn dzwoni ktos widac na... Wyświetl post
Nowe smartwatche Samsung Galaxy Watch8 i Watch8 Classic, nawiązujące stylistyką do Galaxy Watch Ultra, zostały zaprojektowane z myślą o maksymalnym... Wyświetl post
Od kiedy kupiłem zegarek Galaxy Watch 7 mam problem. Rzecz biorąc gdy ktoś dzwoni do mnie przez messengera połączenie samo się rozłącza, a u osoby... Wyświetl post
Dzień dobry, czy na Watch Uktra 2024 można zainstalować Gemini (mam Advanced), druga kwestia czy można tą aplikacją sterować urządzeniami... Wyświetl post
WitamCzy ktoś wpadł na pomysł jak rozwiązać problem z brakiem powiadomień na Galaxy Fit 3 ?? Zegarek / opaska zakupiona dziś, sparowana z telefonem... Wyświetl post
Cześć, niestety mam problem z śledzeniem trasy w trakcie treningów jazdy na rowerze przez aplikację Samsung Health na zegarku Galaxy Watch Ultra. W... Wyświetl post
Przesiadłem się z galaxy watch 4 classic lte na 6 classic lte i mam problem z siecią komórkową. Aktywowałem multi sim z t- mobile juz dwa razy i... Wyświetl post
Kupiłam używany smartwatch samsung 6. Nie mogę go ani połączyć z telefonem (też Samsung) a chce się łączyć przez aplikację Wearable ani zresetować... Wyświetl post
[Nowość] Odkryj Nowe Paski do Galaxy Watch: Styl i Komfort na Nadgarstku!
Cześć!
Wraz z serią Galaxy Watch 8 Samsung zaprezentował także... Wyświetl post
Hej gdzie mogę znaleźć wszystkie tarcze nowe tarcze z galaxy watch 8 .szczególnie zależ mi na tej podobnej do tej z apple watch 10 .pozdrawiam
... Wyświetl post
W tym poście zachęcam wszystkich do informowania oraz prowadzenia dyskusji odnośnie aktualizacji oprogramowania dla zegarków Galaxy Watch8 oraz... Wyświetl post
Mam pytanie do tych co już posiadają ten zegarek. Używam opcji wzbudzenia przez podniesienie nadgarstka. Jeśli siedzę działa wszystko ok, nawet... Wyświetl post
W zegarku
Galaxy Watch 7 latarka jest zepsuta. Gdy włączam latarka to za ciemno świeci ale gdy chcę zwiększyć to nic się
nie dzieje!
Wtedy... Wyświetl post
Witam. Niestety w żaden sposób nie mogę dodać karty płatniczej do portfela na zegarku. W telefonie płatności działają normalnie. Na zegarku mam to... Wyświetl post
Witam mam problem z pierscieniem w watch 6 classic nie uzywalem go przez okolo miesiac lezał na stole i nie palietam czy sie zalał czyms albo cos... Wyświetl post
Witam. Strasznie irytująca sytuacja. Zakładam zegarek po czym odblokowywuje go wzorem po czym sprawdzam cos lub nie a jak opuszczę rękę i podniosę... Wyświetl post