Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paski Galaxy Fit3

(Temat utworzony: 01-03-2024 04:17 PM)
437 Wyświetlenia
Grz3siek
Navigator
Opcje
Witam, czy ktoś ma może informacje czy pojawia się i ewentualnie kiedy dłuższe paski do fit3? 
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Grz3siek Nigdzie nie słyszałem informacji, aby miały się pojawić inne paski do tego modelu. Same o standardowej wielkości.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grz3siek, Na ten moment na stronie producenta można zakupić dodatkowy pasek w kolorze ciemnozielonym lub pomarańczowym. Fizycznie jest to ten sam pasek, który jest dołączony do opaski. Niestety nie wiadomo czy Samsung wypuści inne rodzaje i rozmiary pasków.

Pasek Sport Band do Galaxy Fit 3
https://www.samsung.com/pl/mobile-accessories/galaxy-fit3-sport-band-dark-green-et-sfr39mgegeu/

Warto też rozejrzeć się za paskami innych producentów, które powoli pojawiają się w sprzedaży. Być może wśród nich znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.

Zrzut ekranu 2024-03-01 173746.png

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Grz3siek Nigdzie nie słyszałem informacji, aby miały się pojawić inne paski do tego modelu. Same o standardowej wielkości.

Grz3siek
Navigator
Opcje
Szkoda, pozostanie mi tylko zwrócić opaskę
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grz3siek, Na ten moment na stronie producenta można zakupić dodatkowy pasek w kolorze ciemnozielonym lub pomarańczowym. Fizycznie jest to ten sam pasek, który jest dołączony do opaski. Niestety nie wiadomo czy Samsung wypuści inne rodzaje i rozmiary pasków.

Pasek Sport Band do Galaxy Fit 3
https://www.samsung.com/pl/mobile-accessories/galaxy-fit3-sport-band-dark-green-et-sfr39mgegeu/

Warto też rozejrzeć się za paskami innych producentów, które powoli pojawiają się w sprzedaży. Być może wśród nich znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.

Zrzut ekranu 2024-03-01 173746.png

Grz3siek
Navigator
Opcje
Dasz radę wysłać linka do tego metalowego paska ze screena? Jakoś nie mogę znaleźć na internecie, nawet wyszukiwanie obrazem w s24u nie daje rady...
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
Katarzyna2206
First Poster
Opcje
Witam, mam od jakiegoś tygodnia Galaxy fit 3 . Zauważyłam dziwną rzecz. Kroki które naliczyły mi się na opasce 8000tys wyrównały mi się z tymi w telefonie po połączeniu (ok 6500 kroków) czy jest na to jakieś wytłumaczenie?
Dziękuję za pomoc :smiling-face:
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Katarzyna2206Nabiłaś 8000 tysięcy, czyli 8 milionów kroków? Czy po prostu 8 tysięcy? Generalnie ilość kroków na zegarku i na telefonie powinna być zsynchronizowana i identyczna zarówno na jednym, jak i na drugim urządzeniu.

0 Like
Katarzyna2206
First Poster
Opcje
Właśnie wiem dlatego mnie to zdziwiło. Nabiłam 8 tysięcy
0 Like