Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paski do SG W4 rozmiar M/L

(Temat utworzony: 24-09-2021 11:54 AM)
197 Wyświetlenia
Jacekbo
Journeyman
Opcje
Dzień dobry,
Kiedy będą dostępne paski Pasek Extreme Sport Band (20mm, M/L) ET-SXR87LBEGEU ?
0 Like
9 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Jacekbo Takiego rodzaju pytanie najlepiej zadać bezpośrednio do firmy Samsung. Możesz to zrobić za pomocą opcji zadaj pytanie lub chat Samsung, które są dostępnie pod niebieski plusem na ekranie głównym aplikacji Samsung Members. 

niki19-74
Pioneer
Opcje
Zadałem już to pytanie i dostałem odpowiedź że wszystkie produkty są dostępne u partnerów handlowych nic konkretnego z tego nie wynika pozostaje zakup zamienników gorszej jakości
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W tym przypadku nie pozostaje nic innego jak czekanie na pojawienie się pasków w sklepach. Z czasem powinny być dostępne.

0 Like
Jacekbo
Journeyman
Opcje
Szkoda że przy starcie topowego produktu nie ma dostępnych podstawowych akcesoriów, u konkurencji chyba to się nie zdarza
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacekbo, Niestety jest to częsty problem z urządzeniami Samsung. Nie wszystkie akcesoria są dostępne na starcie. Jeśli bardzo Ci zależy na pasku, to na ten moment może być dostępny w sklepie North na zamówienie. Często da się u nich kupić produkty, które nie są sprzedawane lub nie są na obecny moment dostępne w Polsce.

niki19-74
Pioneer
Opcje
Nie do końca bo do GW3 nie pojawiły się
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Ja również mam w planach zakup innego paska i w mniejszym rozmiarze.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@niki19-74, Nie zgodzę się. Ja kupiłem w oficjalnej dystrybucji Rigde Sport Band do Watch 3, a na przykład skórzany pasek Stitch Leather dalej jest dostępny w sprzedaży.

niki19-74
Pioneer
Opcje
Tak może masz rację ale bardziej chodzi o wybór pasków jak to było w przypadku GW 46 były dostępne różne kolory rozmiary i silikon lub skora
0 Like