Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pasek Galaxy Watch Ultra uczula

(Temat utworzony: 09-08-2024 06:20 PM)
1210 Wyświetlenia
Rafic
Explorer
Opcje
Proszę uważać na nowe zegarki ultra pasek uczula. 

image

0 Like
20 Odpowiedzi
mjjj7
Navigator
Opcje
A to nie są otarcia i odparzenia? Mam Garmina Epix 2 i to normalka. Ważne żeby kilka razy dziennie zdjąć i umyć porządnie. Nie nosić tydzień bez przerwy.
0 Like
AntekMaco
Pioneer
Opcje
Dokładnie
0 Like
Rafic
Explorer
Opcje
Zdejmuje o 16 po powrocie z pracy zakładam o 5:50 przed wyjściem do pracy, nie sypiam z zegarkiem. Skóra poszarpana bo zadrapałem od swędzenia
0 Like
AntekMaco
Pioneer
Opcje
Uczulenie to jakby Pan miał jakieś czerwone krostki albo plamy, to?, to jest zwykły odcisk od zaparzonej ręki przez noszenie ciągle zegarka, polecam kupić pasek z materiału tak jak np fabric band.
Rafic
Explorer
Opcje
Odparzenia nie swędzą tylko szczypią. Tak czy inaczej przy galaxy watch 6 tego nie miewałem clasic
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
niestety paski a jak widać w Samsungu też tak mają jak są wytworzone z pseudo eko materiałów, ja zmieniłem na nylon i już nie zdarza się coś takiego, tylko wszyscy mówią ściągnąć przemyć to ok ale niektórzy ściągną umyją później założą bo przecież zegarek bada jakość snu więc jaki sens jest używanie takich pasków albo badania snu jak skóra musi odpocząć od tego sztucznego materiału bo on uczula albo odparza
DanielR1
Pioneer
Opcje
Zero problemów pasek pomarańczowy. Po 12 godzin na ręku
0 Like
mjjj7
Navigator
Opcje
Swoją drogą Epixa kiedyś na wyjeździe nosiłem ponad tydzień bez przerwy i bez problemu. Zdejmowałem tylko, żeby ochlapać wodą podczas kąpieli.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Na pewno paski są pod tym katem testowane i producent nie wypuściłby paska który uczula

0 Like