Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Niedziałające skróty tarczy zegarka

(Temat utworzony: 06-10-2022 12:06 PM)
188 Wyświetlenia
Paweł_780
Student
Opcje

Dzień dobry,

Po aktualizacji zegarka Galaxy Watch4 Classic (do wersji R880XXU1GVH2 - obecnie najnowsza) skróty ekranu, które są na tarczy zegarka (do kroków, tętna, baterii itp), zupełnie przestały reagować na kliknięcie, nic się nie dzieje. Same funkcje działają bez zarzutów. Mogę zaznaczyć iż używam domyślnej tarczy.

Jest to jakieś ustawienie którego nie mogę znaleźć czy po prostu błąd oprogramowania? Co można by z tym zrobić?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Paweł_780
Student
Opcje

Zadziałało. 😅

Zmieniłem wszystkie skróty na inne, nie odświeżyło się na zegarku tzn. tarcza była stara, choć w ustawieniach tarczy na telefonie i na zegarku było widać nową. Zresetowałem, dalej ta sama sytuacja. Jednakże skróty zaczęły działać. Po powrocie do starej tarczy również zmiana skrótów zaczęła działać. 

Aż głupio że o tym nie pomyślałem. W każdym razie dziękuję. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Paweł_780  Dzień dobry 

Na początek Spróbowałbym ponownie dodać te skróty,  natomiast jeżeli to nie pomoże to pozostanie reset zegarka.

Rozwiązanie
Paweł_780
Student
Opcje

Zadziałało. 😅

Zmieniłem wszystkie skróty na inne, nie odświeżyło się na zegarku tzn. tarcza była stara, choć w ustawieniach tarczy na telefonie i na zegarku było widać nową. Zresetowałem, dalej ta sama sytuacja. Jednakże skróty zaczęły działać. Po powrocie do starej tarczy również zmiana skrótów zaczęła działać. 

Aż głupio że o tym nie pomyślałem. W każdym razie dziękuję. 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Paweł_780  dziękuję za informacje.  Pozdrawiam 🙂

0 Like