06-10-2022 12:06 PM
Dzień dobry,
Po aktualizacji zegarka Galaxy Watch4 Classic (do wersji R880XXU1GVH2 - obecnie najnowsza) skróty ekranu, które są na tarczy zegarka (do kroków, tętna, baterii itp), zupełnie przestały reagować na kliknięcie, nic się nie dzieje. Same funkcje działają bez zarzutów. Mogę zaznaczyć iż używam domyślnej tarczy.
Jest to jakieś ustawienie którego nie mogę znaleźć czy po prostu błąd oprogramowania? Co można by z tym zrobić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
06-10-2022 12:21 PM
Zadziałało. 😅
Zmieniłem wszystkie skróty na inne, nie odświeżyło się na zegarku tzn. tarcza była stara, choć w ustawieniach tarczy na telefonie i na zegarku było widać nową. Zresetowałem, dalej ta sama sytuacja. Jednakże skróty zaczęły działać. Po powrocie do starej tarczy również zmiana skrótów zaczęła działać.
Aż głupio że o tym nie pomyślałem. W każdym razie dziękuję.
06-10-2022 12:09 PM
@Paweł_780 Dzień dobry
Na początek Spróbowałbym ponownie dodać te skróty, natomiast jeżeli to nie pomoże to pozostanie reset zegarka.
06-10-2022 12:21 PM
Zadziałało. 😅
Zmieniłem wszystkie skróty na inne, nie odświeżyło się na zegarku tzn. tarcza była stara, choć w ustawieniach tarczy na telefonie i na zegarku było widać nową. Zresetowałem, dalej ta sama sytuacja. Jednakże skróty zaczęły działać. Po powrocie do starej tarczy również zmiana skrótów zaczęła działać.
Aż głupio że o tym nie pomyślałem. W każdym razie dziękuję.
06-10-2022 01:33 PM
@Paweł_780 dziękuję za informacje. Pozdrawiam 🙂