Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę odpisywać z zegrka na messenger

(Temat utworzony: 25-12-2024 05:23 PM)
2784 Wyświetlenia
Karolin4
Apprentice
Opcje
Witam.
Mam problem z odpisywaniem na wiadomości z zegarka na messenger. Wiadomość wysyła a jej nie widać na aplikacji i nie dochodzi, a czasem wychodzi błąd akcji. Robiłam reset zegarka i nic. Telefon samsung a55 5g a zegarek galaxy watch 5 lte. 
0 Like
25 Odpowiedzi
Diiikaaa
Apprentice
Opcje
Ja mam ten problem już od dłuższego czasu, nie tylko dziś. Czy w takim razie aplikacja powinna już dalej działać normalnie?
PiotrCh
Expert
Opcje

@Diiikaaa U mnie wygląda to podobnie. Odpisuję na wiadomość z poziomu powiadomienia na Galaxy Watch 4, widzę potwierdzenie "Wysłano" na zegarku, ale odbiorca nie otrzymuje mojej wiadomości. W aplikacji na telefonie również jej nie widzę w korespondencji. W internecie od pewnego czasu pojawiają się informacje od użytkowników zegarków różnych marek, korzystajacych z Wear OS, że występuje taki błąd. Wskazuje to raczej na niedopracowanie Messengera pod kątem współpracy z Wear OS. Myślę, że takie nieprawidłowości najlepiej jest zgłaszać przez zakładkę "Zgłoś problem techniczny" w ustawieniach Messengera, albo na adres wskazany do kontaktu w Sklepie Play: android-support@fb.com.

elo321
First Poster
Opcje
Witam. Mam problem z odpisywaniem na wiadomości z aplikacji Messenger na zegarku watch7 Wyskakuje komunikat że wysłano jednak wiadomości ni3 zostają wysłane. Jedyne co się wysyła to "lubie to"
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Problem znany. Winna jest nowa nakładka One UI 6.
Przykładowy wątek:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/nie-mogę-odpisywać-z-zegrka-na-messenger/td-p/11305830?s...
Kub4a
Apprentice
Opcje
Cześć, też macie problem z odpowiadaniem na wiadomosci z poziomu zegarka na messengerze? 
Wiadomosci nie chcą się wysyłać 
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć. Problem znany. Problem występuje na wszystkich zegarkach z nakładką One UI 6 Watch.
Przykładowy wątek z alternatywnymi rozwiązaniami:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/nie-mogę-odpisywać-z-zegrka-na-messenger/td-p/11305830?s...