Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa Galaxy watch active (1)

(Temat utworzony: 28-05-2022 07:24 PM)
469 Wyświetlenia
esmolenka
Journeyman
Opcje
Błagam pomocy, rozładował mi się zegarek więc go podłączyłam jednak po tym jak się naładował totalnie nie wyświetla się ekran zegarka, przychodzą na niego powiadomienia łączy się z aplikacja samsung wearble czasami jak go włączę to pojawiają się kolorowe małe kropeczki i tyle. Dodam iż nie został on stłuczony ani w żadnym wypadku uderzony tak aby ekran uległ znieszczeniu.
0 Like
8 Odpowiedzi
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Miałem podobny przypadek, zegarek naprawiono w ramach gwarancji.20211130_063005_5360_1653760601.jpg
esmolenka
Journeyman
Opcje
Jest jakiś sposób aby sprawdzić czy ciągle obejmuje mnie gwarancja produktu, zegarek kupiłam z drugiej ręki ale posiadam oryginalne opakowanie + kartę gwarancyjną.
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Proszę wziąć zegarek wraz z dokumentacją do serwisu. Oni potrafią to zweryfikować na podstawie numeru seryjnego.
esmolenka
Journeyman
Opcje
dziękuję za pomoc ❤
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@esmolenka  Dzień Dobry

Proszę podesłać zdjęcie jak to wygląda ale obawiam się że rzeczywiście będzie tutaj potrzebny serwis.

Co do gwarancji to rzeczywiście w autoryzowanym serwisie sprawdzą czy jest możliwość naprawy w ramach gwarancji.

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 

0 Like
esmolenka
Journeyman
Opcje
aktualnie wyświetlacz nie pokazuje mi nic, jednak kiedy się włączył był taki jak na zdjęciu w komentarzu niżej, więc czeka mnie naprawa, w tym tygodniu planuje iść do serwisu samsung ale gdy zapytają mnie o dowód zakupu to uznają paragon z lombardu w którym kupiłam już używany zegarek?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@esmolenka  Można podejść i się dopytać ale raczej serwis nie uzna takiego dowodu zakupu z lombardu 😞

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@esmolenka Witam. Żeby serwis uznał gwarancję. Musi być paragon lub faktura VAT. Czyli gdy kupiłaś z lombardu to musi być nie ich paragon a dowód zakupu sprzedającego od którego kupił lombard. Kiedyś jak pracowałem w serwisie Samsunga przy telefonach była 1 naprawa warunkowa nawet jeśli miało się fakture VAT marzę. Jak jest z zegarkami ciężko powiedziec.