02-03-2020 03:52 PM
Dzień dobry Społeczności.
stałem się szczęsliwym? posiadaczem Galxy Watch. Zegarek współpracuje z telefonem iPhone 6s plus i ta współpraca zadowala mnie połowicznie. Dlaczego? Ponieważ brak mi mozliwosci instalowania wielu aplikacji na których mi zależy a zwłaszcza na tych, które wspomagają sztarszaego pana biegającego w terenie. Może jest jakiś sposób o którym nie wiem by mieć w tej konfiguracji mozliwość instalacji aplikacji do nawigacji, śledzenia pozycji i planowania tras. Wdzięczny za pomoc, pozdrawiam serdecznie. Jerzy
02-03-2020 04:46 PM
@Orcio co masz na myśli, że brak jest możliwości instaliwania? Możesz rozwinąć wypowiedź?
02-03-2020 04:55 PM
@Orcio, O jakie aplikacje dokładnie chodzi ? Część z nich może być niedostępna w Galaxy Store w przypadku połączenia z iPhone.
13-05-2020 11:49 AM
Nawiązując do pytania, jak w temacie.
Jakie programy do śledzenia pozycji, nawigacji uzywacie w Galaxy Watch (mam wersje bez LTE). Tylko Here WE GO (to mam zainstalowane), czy są też jakieś inne aplikacje?
Czy w HERE mozna zaplanowac sobie trasę, żeby wrzucić ją do pamięci zegarka i później według niej nawigować?
13-05-2020 03:13 PM
@Bartek758, Wpisz w Galaxy Store frazę "Google Maps" oraz "Navigation" i pojawią się różne aplikacje do nawgiacji.
Odpowiadając na drugie pytanie. Nie ma możliwości planowania i odtwarzania trasy w HERE WeGo.
03-09-2020 09:37 AM
Witam, mam następujący problem. Mój watch Active 2 połączony z iPhone 8 niestety nie widzi w Galaxy Store żadnej aplikacji do nawigacji, która mogłaby zostać zainstalowana na zegarku. Czy to normalne ze względu na brak kompatybilności Samsung/Apple? Z góry dziękuję!
03-09-2020 10:38 AM
@PiotrSz całkiem możliwe. Większość z tych aplikacji potrzebuje wsparcia ze strony aplikacji zainstalowanej na telefonie. A jak wiadomo inny system, brak wsparcia.