Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jaki smartwatch wybrać?

(Temat utworzony: 05-03-2022 06:43 PM)
485 Wyświetlenia
Stvnley
Navigator
Opcje
Jak w tytule. Jaki smartwatch od Samsunga możecie polecić na dzień dzisiejszy. Miałem kiedyś Galaxy Watch Active 2 i byłem z niego dość zadowolony. Samsung poczynił jakieś duże zmiany od tego modelu ?
14 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, polecam Galaxy Watch 4. Nowy system Wear OS, lepsza optymalizacja, wyraźne ekrany, ulepszone, precyzyjne sensory do pomiarów. Jest wiele nowych funkcji.
Polecam
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Stvnley  Witam

Ja mogę polecić również Galaxy Watch :smiling-face:

Stvnley
Navigator
Opcje
Jak ma się sprawa z Google Pay ? Przed sekundą gdzieś na FB wyczytałem, że nie ma możliwości płacić na tą chwilę Samsungami.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z tego co wiem to Google Pay jest dostępny.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Stvnley  Google Pay jest dostępny, ale można poczytać tutaj na forum że często są jakieś problemy... Trzeba się upewnić czy bank to obsługuje. 

Ja u siebie nie korzystam wole zbliżyć telefon,

Doti1983
Helping Hand
Opcje
Ja mam Galaxy Watch 4 Classic LTE, jest super... jeśli wiesz jakie chcesz mieć funkcje a nie wiesz co wybrać, najlepiej idź do sklepu, pooglądaj i wybierz co Ci się podoba...
xAp0x
Voyager
Opcje
Posiadalem wiele zegarków gear s3 classic, galaxy watch, watch3 obecnie mam watch 4 jak bym mial teraz wybierac to szczerze wybralbym gear s3 classic badz watch3 jak dla mnie dwa najlepsze zegarki tego producenta.
Zalezy tez czego od zegarka oczekujesz
Stvnley
Navigator
Opcje
Tak chyba trzeba będzie zrobić 😄
Stvnley
Navigator
Opcje
Właśnie nie dużo. Sportowo i tak żaden zegarek nie dla mojej dyscypliny więc wyłącznie powiadomienia na codzień i płacenie.