Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gwarancja urządzeń Galaxy

(Temat utworzony: 24-10-2021 07:18 PM)
7221 Wyświetlenia
Kamiloso52
Pathfinder
Opcje
Witam

Czy ktoś wie może jak sprawdzić status gwarancji urządzeń samsung? Czy jest jakaś strona? Chciałbym sprawdzić status gwarancji smartwatcha. 
8 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kamiloso52  Jak urządzenie było zarejesrtowane na tej stronie to można sprawdzić status.

https://www.samsung.com/pl/support/warranty/

Kamiloso52
Pathfinder
Opcje
Ok dzięki 😎
Jacob2oo
Apprentice
Opcje
Witam,
Po zakupie samsunga s21 FE w akcji promocyjnej otrzymałem smartwatcha galaxy watch 4 44mm. Od kiedy liczy się na niego gwarancja oraz na jakiej podstawie jest uznawana ? Paragon mam tylko do telefonu, a zegarek został dosłany później.
0 Like
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Gwarancja na zegarek jest 24 miesiące od daty zakupu ale nie wiem dlaczego nie dali dokumentu naprzykład faktury VAT cena 0 zł bo w promocji
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Jacob2oo, organizator promocji powinien był wystawić odpowiedni dokument, na podstawie które będzie realizowana gwarancja. Jeśli nic nie dostałeś, znaleźć w regulaminie promocji maila do organizatora i poproś o wystawienie takowego.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Asia-mała
First Poster
Opcje
Witam kupiłam w listopadzie 2022 smartwatch i w styczniu 2023 zaczęła pękać mi opaska myślicie że gwarancja to obejmuje?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Asia-mała, tego typu sprawy serwis rozpatruje indywidualnie, więc szansa na wymianę w ramach gwarancji jest. Podpij do najbliższego autoryzowanego punktu serwisowego, tu masz ich wyszukiwarkę: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

AndrzejCh
Explorer
Opcje
Czy przy zakupie na firmę jest również 24 miesieczna gwarancja 
0 Like