Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch7 - wyłączenie codziennego alertu "Ustawiono cele aktywności"

(Temat utworzony: 30-07-2024 09:43 AM)
1866 Wyświetlenia
Opcje

Hej

Po zakupie Watch7 44mm codziennie wyświetla mi się rano taki komunikat na zegarku co jest denerwujące.

Zegarek zdejmuje wieczorem i zakładam przed wyjściem do pracy - znalazłem podobny wątek i w ustawieniach Samsung Health na zegarku odznaczyłem co się dało - bez efektu. Wszystkie rejestracje aktywności dałem na manualne, w ustawieniach powiadomień mam odznaczone wszystko oprócz telefonu, wiadomości + komunikatorów

Czy da się to wyłączyć ? 

0_brakAktyw.png

tak wyglądają ustawienia:

0_ustaw.png

pozdrawiam

0 Like
31 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Sprawdź w Galaxy Wearable, czy masz wyłączone powiadomienia dla aplikacji Samsung Health na zegarku.

Screenshot_20240629_183517_Galaxy Fit3 Plugin.jpg

Opcje

Nie mam zainstalowanej nawet tej aplikacji. To chyba nie to ?

powiadomienia2.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy nie masz tego w  Galaxy Wearable --> Powiadomienia --> Powiadomienia aplikacji --> odznacz Samsung Health (wersja dla zegarka)

Opcje

Nie mam tego - jak na screenie.

Na moim telefonie Samsung S24 nie jest zainstalowana ta aplikacja (być może ją wywaliłem po zakupie kilka miesięcy temu)

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Bez tej aplikacji Galaxy Wearable  nie wyłączysz tych powiadomień.

Opcje

ok po zainstalowaniu i zresetowaniu telefonu się pojawiła, odznaczyłem. Dam znać w najbliższych 2-3 dniach czy pomogło.

Temat na razie zostawiam otwarty 

Wilu
Helping Hand
Opcje
Też ciagle to mam na watch 6 ... irytujace to jest,
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Wilu  Jak ustawisz jak pokazałem na zdjęciu problem zniknie.

xdziunia
Pioneer
Opcje
Też to mam. Owszem problem zniknie ale jak np mam sparowana wagę to również takie powiadomienia znikają i muszę sprawdzać czy zapisało wynik czy nie. Swoją drogą od 21.07 aplikacja health co noc mierzy mi puls mimo że zaznaczone mam tylko że ręcznie.
0 Like