Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch Ultra jak wygląda kwestia baterii

(Temat utworzony: 06-01-2025 10:10 AM)
168 Wyświetlenia
xxxlaryxxx
Journeyman
Opcje

Witam. Chce zmienić zegarek na watcha ultra. Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć jak tam wygląda temat baterii. Tak przy normalnym kozystaniu. Aktualnie mam 5pro.

6 Odpowiedzi
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Mam Ultrę i przesiadłem się z 5Pro.
Nie musiałem zmieniać nawyków z baterią jest tak samo lub czasami lepiej niż na 5Pro.
proktor37
Voyager
Opcje
Lepiej. Mam ye zegarki od kilku wydan i ultra sprawuke sie najlepiej. Wlaczone wszystko i spoko 2-3 dni dziala. Trzeci niepelny. Ja ładuję co drugi i nie kest to dla mnie problem.
KoLoLoLo
Helping Hand
Opcje
Też się bije z myślami czy dokonać takiej zamiany. I nie do końca jestem przekonany. Na wiadomo jakim forum wręcz jest odwrotnie z opiniami odnoście zamiany Watch 5 Pro na Watch Ultra. Zamieścicie jakieś screeny z użytkowania baterii z Watch Ultra?
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Like
xxxlaryxxx
Journeyman
Opcje
Zmieniłem w końcu zegarek. I mogę śmiało stwierdzić że jeśli chodzi o kwestie baterii to jest to samo co 5pro. Wszystko tak samo poustawiałem jak w poprzednim. Bateria 100% o 9 rano a o 18.30 jeszcze 92%. Pomiary mam ciągle, AOD wyłączone i poswswietla się przy uniesieniu ręki
Maciej980980
Student
Opcje
Ja swojego watcha ultra ładuje codziennie Bo na noc zostaje 40% baterii rano wstaje to mam 15% przy wylaczony always
0 Like
Maciej980980
Student
Opcje
Zostawiłem ładowarkę do zegarka w aucie firmowym a ładowanie bezprzewodowe z telefonu nie działa wiec jutro podlacze zegarek to mogę podesłać
0 Like