Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch porysowany po serwisie

(Temat utworzony: 03-08-2021 09:39 PM)
535 Wyświetlenia
Konrad Szabłowski
Apprentice
Opcje

Cześć. Mam problem z moim zegarkiem. Zegarek był 2 razy w serwisie. Na samym początku się strasznie zacinał, więc wymienili płytę główną i tą dolną pokrywę. Następnie po pierwszej wizycie w serwisie przestał działać wysokościomierz i baromierz, pokazywał błędne dane. Trafił drugi raz do serwisu. Dopiero po odbiorze będąc w domu zauważyłem że zegarek na wyświetlaczu ma z 3 rysy, które dopiero są widoczne po przyjrzeniu się więc nie było możliwości dopatrzenia się ich przy odbiorze, a dekiel od spodu ma mały ślad jakby ktoś nim uderzył i są zarysowania na tym plastiku. Serwis, w którym byłem już był zamknięty więc nie mogłem go zwrócić od razu po zauważeniu tych mankamentów.  Niestety również nie zrobiłem zdjęć jak wyglądał przed wizytą w serwisie. Mam tylko raporty, w których nie ma mowy o żadnych występujących zarysowaniach w trakcie oddawania zegarka na gwarancję. Czy jest jakaś szansa coś z tym zrobić?

0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Cześć
Dobrze przed oddaniem do serwisu właśnie zrobić zdjęcia urządzenia na wszelki wypadek.
W tej sytuacji trzeba się udać ponownie do serwisu i pokazać uszkodzenie które zauważyłeś. Ciężko mi powiedzieć czy to uwzględnią.
A czy serwis przy zostawianiu robił jakieś zdjęcia?

Konrad Szabłowski
Apprentice
Opcje

Ciężko mi powiedzieć bo nie dostałem żadnych zdjęć od serwisu, dali mi  sam raport o naprawie i wymienionych częściach. No nic spróbuję się jutro przejść i pokazać. Dziękuję za odpowiedź.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Konrad Szabłowski  Pytam ponieważ ja spotkałem się z czymś takim że przy oddawaniu urządzenia na serwis dokładnie go przy mnie sfotografowali pod różnymi kątami. 

Daj znać w takim razie co powiedzą w serwisie. 

Konrad Szabłowski
Apprentice
Opcje

Rozumiem. Jasne, dziękuję bardzo za pomoc :smiling-face:

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Konrad Szabłowski  Proszę bardzo 🙂

ArkadiuszSmart
Voyager
Opcje
Prz okazji pytanie , co zrobić, jak mega szanowny od nowości watch active mojej Parnerki (prezent ode mnie) , już 4 x był w serwisie, 2x wymienili płytę po wilgoci , 1x odklejony dekiel czujników (wymienili wszystko na nowe), po w mies. dekiel znów sam odkleił :///// ILE RAZY MOZNA TO NAPRAWIAC ??? Pomijam , że miała w nim pływać, ale po pierwszej naprawie odpuściliśmy basen. Pan w serwis Wawa stwierdził, że nie wymieniają na nowe już zegarków itp, tulko do skutku ?naprawiają. Ale ile można coś wadliwego od nowa montować? A mój czas, koszty paliwa, nerwy , kto to zwróci?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ArkadiuszSmart, urządzenie może być wymienione w przypadku, kiedy nie da się go naprawić, ale możesz jeszcze raz skontaktować się z serwisem i podpytać, czy jednak w tym przypadku może w grę wejść wymiana.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.