Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch Active 2 Reklamowane funkcje

(Temat utworzony: 21-09-2019 08:12 AM)
5619 Wyświetlenia
feniks1986
Journeyman
Opcje

Witam kupiłem ten zegarek w przedsprzedazy i nie moge znaleść kilku funkcji kturymi chwalił sie zamsung np.

Uchwyć swój styl, Nowy wymiar robienia zdjęć.

Ktoś podpowie gdzie to znaleść??

0 Like
18 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@feniks1986  Czy zaglądałeś do instrukcji obsługi ? Czy dla Ciebie jest, zrozumiałe co oznacza "Zachowaj swój styl" ? Gdzie widziałeś, że można robić zdjęcia ?

0 Like
feniks1986
Journeyman
Opcje

Jak bedzie instrukcja w jezyku polskim to do niej zajże nie każdy zna biegle język angielski 

Co mam zrobić aby uzyskać te funkcję jak sterować aparatem w telefonie za pomożą zegarka??

Uchwyć swój styl już znalazłem.

Przechwytywanie.JPG

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@feniks1986  To nie jest grafika ze strony Samsunga

Czy masz taki telefon jak ?

* Wspierane urządzenia: Galaxy S9, S9+, S10e, S10, S10+, Note9, Note10.

0 Like
feniks1986
Journeyman
Opcje

owszem mam Galaxy s 9+

Screen ze strony media expert na której to kupowałem zegarek i czytałem o nim co posiada.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Więcej informacji znajdziesz, na tej stronie  .Na przykład po sparowaniu Galaxy Watch Active2 z smartfonem Galaxy kontroler aparatu Watch Camera Controller

0 Like
feniks1986
Journeyman
Opcje

Niestety sklepie nie ma tej aplikacji a po znalezieniu przez komputer i otworzeniu linka na fonie podczas próby instalacji aplikacji wyskakuje błąd.

Już drugi raz zawiodłem sie na Samsungu najpierw nie można skożystać z promocji przed sprzedazowej z powodu błędu podczas wypełniaćia formulaża "Numer seryjny : Nieprawidłowy numer seryjny" a teraz to:(

2019-09-21 10.53.51.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@feniks1986  Może jeszcze apka nie jest dostępna dla naszego kraju.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@feniks1986, wygląda na to, że aplikacja Camera Controller nie jest jeszcze dostępna w Polsce zgodnie z tym co napisał @vdsl2. Sprawdziłem na moim telefonie i również nie mogę jej pobrać. Podejrzewam, że trzeba zaczekać aż Samsung udostępni aplikację we wszystkich regionach.

oksi22311
Student
Opcje

Witam. Również  posiadam również zegarek i nie mam tych funkcji rozpoznaj swój styl . Jak mogę tą aplikację włączyć? Pozdrawiam 

0 Like