Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch a iphone

(Temat utworzony: 05-01-2020 12:06 AM)
43055 Wyświetlenia
kokai84
First Poster
Opcje

Witam posiadam iPhone 8 dziś kupiłam samsung galaxy watch ale nie wiem jakim programem je połączyć 😞 

0 Like
21 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kokai84  Czy w instrukcji obsługi nie było nic napisane jak połączyć Samsung Galaxy Watch ?

https://apps.apple.com/us/app/samsung-gear-s/id1117310635

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kokai84, Zajrzyj do poniższego poradnika. Znajdziesz w nim szczegółową instrukcję dotycząca parowania zegarka z iPhone

How to connect a Galaxy Watch to an iPhone™

kokai84
First Poster
Opcje
Witam dziękuje za pomoc. A teraz mam inny problem jak zrobić żeby były aplikacje np messenger ?
0 Like
kokai84
First Poster
Opcje
Dziekuje za pomoc. Już tak zrobiłam. Ale szukam teraz odp jak zainstalować aplikacji typu Facebook messenger ?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kokai84, Nie ma oficjalnych aplikacji do obsługi Facebooka oraz Messengera na zegarku. Wystarczy, że w aplikacji na telefonie włączysz powiadomienia dla Facebooka i Messengera. Wtedy zegarek będzie wyświetlał z nich powiadomienia. Jednak możliwość odpowiadania na wiadomości bezpośrednio z zegarka może być niedostępna lub ograniczona ze względu na sparowanie zegarka z systemem iOS.

Ewentualnie możesz zainstalować przeglądarkę Samsung Internet Browser for Galaxy Watch  i z jej poziomu będziesz miał dostęp do mobilnej wersji Facebooka oraz Messengera na zegarku.

kokai84
First Poster
Opcje
Dziękuje . Włączyłam powiadomienia do aplikacji które chciałam ale na zegarku nic się nie wyświetla
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kokai84, Domyślnie powiadomienia na zegarku pokażą się dopiero po jego założeniu na nadgarstek. Telefon w tym czasie ma leżeć nieużywany.

kokai84
First Poster
Opcje
Ok tak robię i nic . 😞
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kokai84, Czy powiadomienia z innych aplikacji, np. Wiadomości, Telefon działają ?

0 Like