Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 7 wycieranie paska

(Temat utworzony: 17-12-2024 02:58 PM)
326 Wyświetlenia
Fifiacz
Journeyman
Opcje

Pytanie do was użytkowników mieliście problem z wycieraniem paska ? Ewentualnie jaki kolor najlepszy na którym nie będzie widać?

image

0 Like
11 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Fifiacz, Użytkownicy na forum zgłaszali podobne problemy z białym paskiem. Link do dyskusji poniżej.

Watch 7 - Pasek - czym czyścić
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/watch-7-pasek-czym-czy%C5%9Bci%C4%87/td-p/10462020

Przetarcia i zabrudzenia są najmniej widoczne na czarnym pasku.

Fifiacz
Journeyman
Opcje
Miałem watch 4 czarny pasek po 2 latach były ślady ale z czarnego bardziej ciemnoszare a tutaj szary pasek 2 tygodnie i się robi niebieski to chyba taki urok tych pasków i nic się nie zrobi same się zrobią najwyżej niebieskie ale dziękuję za podsunięcie tematu i życzę miłego wieczoru
Raulnin
Voyager
Opcje
Fifiacz
Journeyman
Opcje
Mi po 2 tygodniach to szary nagorszy to zostaje albo materiałowy albo z silikonowych chyba czarny napisałem do Samsunga dali mi link żeby zgłosić i kurier odbierze tylko co z tego jak nowy dadzą i będzie to samo trochę słabo jak na paski za 160zł
Raulnin
Voyager
Opcje
Mi po rozmowie kazali udać się do najbliższego serwisu....jeszcze nie poszedłem ale udam się i opiszę tu co powiedzieli.
0 Like
Fifiacz
Journeyman
Opcje
To będę czekał na odpowiedź ja zegarek wyślę po świętach do punktu mam 100km ale dali mi ten link http://www.ccsonline.pl/
Można zgłaszać naprawy gwarancyjne ale dam znać też co mi się uda załatwić z tym
0 Like
Raulnin
Voyager
Opcje
Tylko po co wysyłać zegarek? Pasek to cześć wymienna....ja na szczęście mam jeszcze drugi nie używany....
0 Like
Fifiacz
Journeyman
Opcje
Należy wysłać cały zestaw, czyli pasek oraz zegarek.
Pytałem się czy mogę wysłać same paski czy wgl jest sens wysyłać i czy nie mogą wysłać to powiedzieli że oni muszą to sprawdzić i sami zobaczyć po co nie wiem tyle wiem od pomocy Samsunga ale jutro zadzwonię pod numer z tej strony do serwisu żeby się dopytać ich ,bo na pomocy jak Pytałem to oni nie wiedzą o wycierających paskach i nie robili akcji serwisowej albo ludzie nie zgłaszali tego problemu nie wiem
0 Like
Mateunatek
Navigator
Opcje
Witam pisze z takim malutkim problemem z baterią bo były takie sytuacje ze bateria maksymalnie trzymała dzień i teraz nagle trzyma dwa dni ktoś też tak ma ? To nie jest jakby problem bo się przyzwyczaiłem ale zdziwiony byłem jak naładowałem do 100 i w jeden dzień padła do 15 nie wiem jak ale sam się zdziwiłem ze trzymała i było napisane 1dzien i 3 godziny a mam prawie wszystkie funkcje wyłączone żeby dłużej trzymała i teraz dwa dni ma trzymać wiec sam już czasem nie rozumiem tej bateri w watch 7.
0 Like