Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 7 LTE, dziwna ikonka

(Temat utworzony: 07-09-2024 07:18 PM)
922 Wyświetlenia
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Ma ktoś pomysł jak się pozbyć tej ikonki? Aktualizowałam dzisiaj aplikacje w zegarku i to coś zostało, ponowne uruchamianie zegarka nie pomogło. Jak próbuję naciskać na to, to nic się nie pokazuje (przeważnie otwiera się to co akurat np się pobiera)

image

11 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jeśli wszystkie aktualizacje, czy pliki które się pobierają zakończą proces, ikona zniknie. 😉
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Brzoskwa, Spróbuj zmienić na chwilę przełączyć się na inną tarczę. Możesz też wymusić zatrzymanie Sklepu Play w aplikacji Wearable. To z niego najczęściej pochodzi ta ikonka.

Screenshot_20240907_192904_Galaxy Watch7 Manager.jpg

Brzoskwa
Navigator
Opcje
Rano się już pobrały, a ikona została 😂
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Zatrzymanie sklepu play nie pomogło, jak włączyłam youtube music, to się pokazał drugi proces, który działał w tle i się okazało, że to aktualizacja compass, a niby na liście były już wszystkie zaktualizowane. Puściłam jeszcze raz aktualizacje tego i na razie znikło, zobaczymy czy to wystarczy czy zaś się pojawi
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Jednak ikona pojawiła się znowu i znów pokazuje, że aktualizuje się Samsung Compass, jak to ***** wyłączyć? 😒
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Wejdź w ustawieniach, aplikacje, sklep play, wymuś wyłączenie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę na początek uruchomić ponownie zegarek.
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Zrobiłam tak kilkukrotnie i po chwili znowu było to samo, ponowne wyłączanie i włączanie też nic nie dawało.
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Jakby ktoś miał podobny problem, to w moim przypadku pomogło całkowite zresetowanie zegarka i przywrócenie kopii zapasowej z poprzedniego dnia (w momencie resetu kopia się nie zrobiła, bo jakieś błędy wychodziły)