Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE przegrzewa się

(Temat utworzony: 05-08-2023 08:55 AM)
3476 Wyświetlenia
Daniel9911
Pioneer
Opcje
Jest dokładnie ten sam problem co z GW4 I GW5. Samsung nie zrobił z tym nic od 3 generacji. Naprawdę takie traktowanie Klientów powinno być szeroko nagłośnione. Przerabiałem to z moim GW4. 3 lata użytkowania, kilka aktualizacji firmware, 4 wizyty w serwisie I problemu nie rozwiązano.
Ja za GW6 podziękuję. Bo wiem, że tego firmware i serwisy nie naprawią. 
Patrzcie.

image
Bateria naładowana, zasieg sieci bardzo dobry.

image
Trwa połączenie....46 sekund

image
Nagle plum plum plum i taki komunikat

image
Zegarek staje się bezużyteczny 

image
Po kilku minutach znów działa. Dokładnie tak samo jak w GW4 I GW5

marko38289
Explorer
Opcje
Też się zastanawiam. Ale brakuje mi aplikacji google. Daj znać po testach.
0 Like
Doti1983
Helping Hand
Opcje
Myślę, że to są jednostkowe sytuacje a nie reguła... ja ze swoim watch 4 classic nigdy nie miałam problemu, na razie w 6 classic też nic się złego nie dzieje...
Daniel9911
Pioneer
Opcje
Dziś zrobiłem zakupy. GW6 LTE z innego sklepu bo mi tu próbują wcisnąć, że dostałem wadliwy egzemplarz i kupiłem również H.... Watch 4 pro....
Będę testował i zobaczymy jak się będą zachowywać. A ten "wadliwy egzemplarz" zwracam bo biegać po serwisach z 3 dniowym zegarkiem to by był skandal
0 Like
Jhomek
Pioneer
Opcje
Az specjalnie przetestowałem u siebie na GW6 Classic i przy rozmowie ponad 5 minutowej nie dzieje się nic z zegarkiem
0 Like
marko38289
Explorer
Opcje
Jak testy? Mam zamówiony do odbioru H.... watch 4 pro i nie wiem co robić. Inna sztuka lepiej?
0 Like
Paul_BoR
Navigator
Opcje
GW5Pro nie przegrzewa się używam od roku nigdy taki komunikat się nie pojawił. Zastanawia mnie zawsze skąd te rewelacje, brednie i to najniższego lotu ... Jedyny który się grzał to GW Clasic I generacji, GW3 tandeta, GW4 słaba bateria ale od kiedy mam GW5 Pro jest luksus nie dzieje się z nim nic a nie oszczędzam go wcale nie wiem jak GW6 żona czeka na dostawę mam tylko wątpliwość co do baterii zobaczymy.
Daniel9911
Pioneer
Opcje
No to ja mam GW4 przegrzewający się. Potem miałem tydzień GW5 i też to samo a teraz od kilku dni mam GW6 I znów się przegrzewa. Zamówiłem inny egzemplarz GW6. Jak przyjdzie zainstaluje eSIM i sprawdzę
Paul_BoR
Navigator
Opcje
GW5 pro ?
0 Like
PierwszyGW6C_LTE47mm
First Poster
Opcje

Mój GW6C 47mm też się przegrzewa podczas rozmów na LTE. Ostatni test to 105s i się przegrzał. Raz musiałam wyłączyć go bo się zawiesił. 

Daniel9911
Pioneer
Opcje
No widzisz. Wiec to nie tylko u mnie. Z tym zawieszaniem też mam problem, ale to po włączeniu. Po włączeniu zegarka przez pierwsze 2 - 3 minuty strasznieeeee muli. Natomiast przegrzewa się notorycznie. To jakaś tragedia. Zegarek jest super, ale co mi z niego jak od 3 generacji jest taki problem.
0 Like