Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę odpisywać z zegrka na messenger

(Temat utworzony: wtorek)
39 Wyświetlenia
Karolin4
Apprentice
Opcje
Witam.
Mam problem z odpisywaniem na wiadomości z zegarka na messenger. Wiadomość wysyła a jej nie widać na aplikacji i nie dochodzi, a czasem wychodzi błąd akcji. Robiłam reset zegarka i nic. Telefon samsung a55 5g a zegarek galaxy watch 5 lte. 
0 Like
PawełD10
Student
Opcje
Chodziło mi o tą instrukcje wyżej, czyli apkę watchmate, jej nie mogę zainstalować na zegarku.
P.s. to tylko messenger świruje bo z WhatsApp wszystko działa
0 Like
Members_3hY8Elo
First Poster
Opcje

Wystarczy pobrać z internetu starszą wersję messengera na przykład 487 i wszystko działa tak jak wcześniej. Oczywiście należy wyłączyć automatyczne aktualizacje aplikacji w sklepie Play.

Brzoskwa
Navigator
Opcje
Grzebałam wczoraj wszędzie gdzie się dało i znalazłam rozwiązanie, które działa 🙏 odinstalowałam messengera z telefonu, na stronie apk mirror znalazłam messengera z września/października kiedy wszystko działało bez zarzutu i po instalacji tej wersji, odpisywanie przez zegarek działa bez najmniejszego problemu 🤩 Także jak ktoś się zastanawia jak się z tym uporać, to polecam mój sposób 😁
0 Like
konrakr
Journeyman
Opcje
Hej
Mam problem z watchem 4. 
Gdy odpisuje z niego na wiadomości z messengera nie wysyłają się one, tak jak bym nic nie napsiał i nic nie wysłał. Sytuacja chyba od czasu aktualizacji ostatniej zegarka, ale pewności nie mam. Przywróciłem ustawienia fabryczne i nadal to samo. Ktoś coś? 
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć. Problem znany. Winna jest ostatnia aktualizacja zegarka do One UI 6.
Przykładowy wątek:
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/nie-mogę-odpisywać-z-zegrka-na-messenger/td-p/11305830?s...
Diiikaaa
Apprentice
Opcje
Dzień dobry wszystkim
Mam problem z zegarkiem galaxy watch 5. Przychodzą mi powiadomienia z messengera i mogę na zegarku na nie odpowiedzieć, ale na telefonie (s23 ultra) otwiera się aplikacja messenger z właśnie tą konwersacją do której chce wysłać odpowiedź i odpowiedź się nie wysyła. Zegarek pokazuje pomyślne wysłanie wiadomości po czym pokazuje komunikat "bład konczenia akcji". W aplikacji jak również w telefonie i zegarku mam wyrażone wszystkie możliwe zgody i nadal nie da rady wysłać. Czy ktoś z Was spotkał się z tym problemem i jest mi w stanie pomóc go rozwiązać?
0 Like
klaudiinae
Pioneer
Opcje
Ja mam podobny problem, więc się podłączam
0 Like
Diiikaaa
Apprentice
Opcje
Udało się to obejść, nie jest idealnie, ale działa
0 Like
Diiikaaa
Apprentice
Opcje
Pobrałam aplikacje watch mate na telefonie i zegarku i przenosi powiadomienia i można w niej odpisać
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Dziś była duża usterka Messengera, dlatego nie można było wysłać, czy też odebrać wiadomości w większości regionów.