Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Galaxy Watch 5 Pro LTE w sieci Play

(Argomento creato il giorno: 23-10-2024 05:34 PM)
1025 Visualizzazioni

Anche io ho questo problema

Dyru1093
Explorer
Opzioni
Witam, 

Mam dwa pytania.
1. Kupiłem właśnie Galaxy watch 5 Pro LTE. Czy jest możliwość aktywowanie karty eSiM w sieci Play? Na stronie widnieją tylko nowsze zegarki że są obsługiwane , a konsultant Play nie potrafi mi odpowiedzieć na pytanie czy Watch 5 Pro będzie obsługiwany.

2. W Galaxy Watch 4 moim poprzednim zegarku miałem aktualizacje i dostępna najnowsze tarcze z Watch 7. Miedzy innymi Ultra Board Info. Na Watchu 5 Pro nie ma tych tarcz mimo że zegarek jak i apka w tel jest zaktualizowana. Czy ktoś też ma ten problem?

Pozdrawiam 
0 Likes
15 Risposte
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opzioni
Witam!

1. Jeśli Play nie potwierdza działania eSIM z Watch 5 Pro to, raczej nie zadziała, jednak może jest ktoś z tym zegarkiem i kartą eSIM w Play i może to zweryfikować.

2. Tarcze nie pojawiły się na wszystkich zegarkach, jednak możesz je pobrać z linków do Galaxy Store.

https://apps.samsung.com/wear/appDetail.as?appId=com.samsung.android.watch.watchface.ultrainfoboard&...

https://apps.samsung.com/wear/appDetail.as?appId=com.samsung.android.watch.watchface.spatialnumber&c...

https://apps.samsung.com/wear/appDetail.as?appId=com.samsung.android.watch.watchface.simpledigital&c...
Dyru1093
Explorer
Opzioni
Dzięki za Odp. No czekam na kogoś kto ma ten zegarek w sieci Play. Kurde dziwne że Play obsługuje watcha 6 a 5 pro nie... No cóż poczekamy. Najwyzje trzeba będzie zmienić operatora na Orange Flex. A i dzięki za tarcze
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opzioni
Witam. Pana zegarek nie obsłuży Multi SIM w sieci Play. Operator zapowiada jednak ze to się zmieni i zegarki będą stopniowo dodawane. Na ten moment Play obsługuje tylko te modele
Galaxy Watch Ultra LTE
Galaxy Watch7 LTE 40 mm
Galaxy Watch7 LTE 44 mm
Galaxy Watch6 Classic LTE 47 mm
Dyru1093
Explorer
Opzioni
Bardzo dziękuję za odpowiedź. No to teraz kwestia tego czy czekać aż dodadza (ciekawe ile im to zajmie) obsługę czy zmieniac operatora.
0 Likes
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opzioni
Nie ma za co. Z tego co się dowiedziałem od znajomego Technika z Play ma to być wdrażane w niedługim czasie, więc decyzja już należy do Pana.
illusoreal
Pioneer
Opzioni
Mam s22 i Galaxy watch 5 pro I pojawia się taki oto komunikat 😞1729955059023.jpg
0 Likes
Ulias
First Poster
Opzioni

Pragnę poinfomować że zegarek Samsung Galaxy Watch 5 LTE (SM-R925F) działa w Playu (Usługa Multi SIM) ,konsultanci bedą cie przekonywać ze nie działa bo nie ma na stronie  tego modelu - poproś o wygenerowanie Multi SIM  potem szybka konfiguracja i mamy to.

Dyru1093
Explorer
Opzioni
Dzięki. Wlansie zrobiłem jak mówisz, poprosiłem mimo ich niechęci. Zegarek się aktywował, połączenia działają;) ale zapewne cala reszta również.
0 Likes
OtoPanDoktorek
Explorer
Opzioni
Sprawdź czy ci smsy będą działać na zegarku nie zależnie od telefonu bo w T-mobile jest straszna lipa z Multi-Simem . Działają połączenia ale nie smsy(możesz tylko wysłać smsa ale nie odbierać niezależnie od telefonu) bo technicznie jest u nich niewykonalne 😂 😂 😂 jak usłyszałem od techników Tmobile gdy składałem reklamację.... Nowoczesna sieć ale nie do końca.... W a orange śmiga wszystko
0 Likes