Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 42 piętra

(Temat utworzony: 17-04-2021 08:32 AM)
1499 Wyświetlenia
Honka_Biedronka
Journeyman
Opcje

Cześć! Od ponad roku jestem, nie można powiedzieć że szczęśliwa, posiadaczka samaung Watch 42 mm. Od początku bateria trzyma nawet nie dobę, no ale do częstego ładowania już się przyzwyczaiłam. Ale od 3/4 miesięcy mój zegarek zle liczy piętra, a raczej liczy jak mu się podoba. Czasami przy 20 krokach mam 3 piętra, a przy 2000 kroków 33 piętra- co jest nie możliwe abym faktycznie tyle ich wykonała. Problem 3 razy zgłaszałam do ccs dla nich zegarek działa sprawnie. Czy ktoś miał taki problem?

dolaczam pare zdjęć 

22949A55-2ED7-43D5-B0EC-9B9836A48C1E.jpeg

170F19E7-1770-4772-B7E9-917E1558333F.jpeg

  

A6E57755-FCC4-4ED9-A10D-FD11A4252C10.jpeg

0 Like
18 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Honka_Biedronka  Cześć 

Sprawdź czy są zainstalowane wszystkie dostępne aktualizacje, jeżeli tak wykonaj reset zegarka.

Sumeczek
Journeyman
Opcje
Mój Galaxy Watch 46 mm ma podobnie, jeżeli chodzi o piętra. Po sprawdzeniu wyszło, że zepsuł się któryś z czujników. Zdecydowałem się nie naprawiać, bo i tak nie korzystam. 🙂
0 Like
Honka_Biedronka
Journeyman
Opcje

Aktualizacja jest najnowsza, reset wykonałam i nadal to samo 🥲

0 Like
Honka_Biedronka
Journeyman
Opcje

A serwis uparcie twierdzi ze wszystko jest ok a praca czujników zależy od wielu czynników 🙃

0 Like
Sumeczek
Journeyman
Opcje
Pobierz z Galaxy Store aplikację "Barometr" czy coś takiego. Tą oficjalną, od Samsunga i zobacz, co Ci pokazuje ta aplikacja. Bo u mnie wzbudziło podjerzenia to, że pokazywała ona bzdury (wysokość n.p.m rzędu -100 i ciśnienie 2000 hPa).
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Honka_Biedronka 

Spróbuj wykonać reset, krok po korku, według tej instrukcji.

[Poradnik] Gruntowny reset zegarka i Galaxy Wearable - instrukcja

https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/gruntowny-reset-zegarka-i-galaxy-wearable-instrukcja/m-p... 

tstomala
Pathfinder
Opcje
Miałem już 3 zegarki od Samsunga i uwież mi że będą ci mówić żebyś wykonał resety wysłał do serwisu i tak nic to nie da a jak tak to tylko na chwilę
Niestety Samsung ma cały czas problem z czujnikami i nie może sobie z tym poradzić a szczególnie określanie wysokości
I oczywiście są strażnicy takiego forum jak to i wiele innych którzy ci wmówią że to ty tylko masz problem i tylko z twoim zegarkiem coś nie gra
Ręce opadają zegarki/telefony tak drogie a ciągle niedociągnięcia
0 Like
Honka_Biedronka
Journeyman
Opcje

To bardzo smutne co piszesz. Kupujemy zegarek za tysiaka który nie spełnia swoich podstawowych funkcji i nic nie możemy z tym zrobić. Gdybym wiedziała ze bateria będzie tak słaba i ze będą takie problemy to bym się zdecydowała na tańszy model. Bardzo dziękuje za szczera odpowiedz @tstomala 

0 Like
Honka_Biedronka
Journeyman
Opcje

@Kacper2  resetowałam zegarek kilka razy. Nie pomogło 

0 Like