Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 4 - zbyt jasny ekran

(Temat utworzony: 04-04-2023 07:43 PM)
291 Wyświetlenia
ZielonySzop
Student
Opcje
Mam Galaxy Watch 4 i zauważyłem że najniższy poziom jasności ekranu jest cały czas dość jasny. 

Czy istnieje sposób, może jakaś aplikacja, dzięki której dałoby się jeszcze bardziej obniżyć jasność ekranu? 
Coś jak funkcja "bardzo ciemno" w telefonie?
0 Like
4 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ZielonySzop  Cześć

Tutaj ciężko będzie oszacować czy rzeczywiście jest problem z jasnością wyświetlacza. Jeżeli uważasz że na minimalnej jasności jest wciąż zbyt jasny to możesz zresetować zegarek do ustawień fabrycznych.

ZielonySzop
Student
Opcje
Nie ma problemu z jasnością w znaczeniu że coś jest zepsute lub nie. Po prostu fabryczna minimalna jasność przy pracy w całkowitej ciemności jest dla mnie zbyt intensywna i szukam sposobu by trochę ją zmniejszyć
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ZielonySzop  Mam teraz ściemniony Galaxy Watch 4 do minimum i jest naprawdę bardzo ciemno, nie razi.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Również jestem zdania, że minimalna jasność w Watch 4 jest bardzo ciemna. Nie ma sposób na jej dodatkowe zmniejszenie. Trzeba pamiętać, że ekrany na ekranach OLED przy niskich jasnościach mogą pojawić się niepożądane efekty i dlatego producent ograniczył jasność minimalną do takiego, a nie innego poziomu.