Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Watch 4 uruchamianie map przy nawigacji z telefonu

(Temat utworzony: 09-09-2021 10:18 PM)
7977 Wyświetlenia
Magdalena44
Explorer
Opcje

Dzień Dobry

Podczas uruchamiania nawigacji na telefonie jadąc samochodem automatycznie uruchamiają się mapy na zegarku z ciągle włączonym ekranem i informacjami na temat trasy. Jak to wyłączyć przecież szkoda baterii w zegarku.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magdalena44  Dzień Dobry 

Aby to wyłączyć należy wejść na zegarku w aplikacje mapy > Symbol wyszukiwania > Ustawienia > Odznaczamy Automatyczne Uruchamianie Jazda Samochodem lub ewentualnie inne które nas interesuja.

Screenshot_20210909_221234_maps.png

Screenshot_20210909_221223_maps.png

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

20 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magdalena44  Dzień Dobry 

Aby to wyłączyć należy wejść na zegarku w aplikacje mapy > Symbol wyszukiwania > Ustawienia > Odznaczamy Automatyczne Uruchamianie Jazda Samochodem lub ewentualnie inne które nas interesuja.

Screenshot_20210909_221234_maps.png

Screenshot_20210909_221223_maps.png

Magdalena44
Explorer
Opcje

Dziekuje działa😀

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
również dziękuję ❤
0 Like
Banan77
Journeyman
Opcje
Również dziękuję, to była jakaś masakra jechać 1000km i cały czas na zegarku navi a szukałem tego wyłaczania chyba z 4h i nie znalazłem :smiling-face:
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Banan77  Proszę Bardzo :smiling-face:

OSA2
First Poster
Opcje

Mam S21+ po aktualizacji do Androida 12 i Watch 4 z LTE i u mnie po odznaczeniu wg instrukcji na zegarku nadal włączają się Mapy Google. Irytujące. Macie jakieś inne sugestie lub rozwiązania? Jeszcze tydzień temu miałem Note 10+ z Androidem 11 i ten sam problem.

0 Like
ŁukaszD
Pathfinder
Opcje

@OSA2 Próbowałeś przywrócić ustawenia w dwóch urządzeniach?

0 Like
OSA2
First Poster
Opcje
S21+ świeżo włączony po zakupie i zegarek zresetowany po starym telefonie. Żona ma Note 10 i zegarek watch 4 - te same problemy są. Pomaga tylko wyłączenie aplikacji map Google w zegarku.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@OSA2  Dzień dobry 

Czy zostały wykonane wskazówki i kroki pokazane W pierwszym poście?

Tam jest właśnie pokazany krok po kroku Jak wyłączyć tą opcję aby nawigacja automatycznie na zegarku się nie włączała ty korzystamy z niej z telefonu.