Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 4 pułap tlenowy

(Temat utworzony: 04-08-2022 10:09 PM)
2395 Wyświetlenia
May992
First Poster
Opcje

Witam czy może mi ktoś powiedzieć krok po kroku jak włączyć opcję vo2max w Galaxy watch 4 ? Wszystko mam zaktualizowane a nigdzie nie mogę znaleźć , moje dyscypliny to skakanka, kolarstwo oraz trening obwodowy i nigdzie tego nie widzę  ani w podsumowaniu treningu w telefonie  ani w czasie rzeczywistym w zegarku a z tego co czytam to taka opcja jest dostępna . Telefon to Xiaomi mi9t pro . Jedyne co mi się nie zgadza to w sklepie Play gdy wybieram jako urządzenie zegarek i wchodzę w aplikacje Samsung healh pokazuje mi się informacja że moje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją, jest pokazane że aplikacja jest zainstalowana jednak nie można jej usunąć 

0 Like
4 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, wydaje mi się, że pułap tlenowy jest dostępny w wybranych, a nie wszystkich treningach
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  Tak nie we wszystkich treningach jest dostępny,  poza tym może być też tutaj kwestia telefonu.

relativ
Helping Hand
Opcje
Spróbuj uruchomić chód i przejdź się trochę (chyba trzeba min 10 min). W tym treningu jest na pewno pułap tlenowy i zobacz czy ci się pojawi ekran pułapu.Screenshot_20220805_085005_shealth_4123_1659682211.png
bluespiderek
First Poster
Opcje

U mnie podczas treningu biegowego pułap nie wyświetla się na bieżąco, otrzymuję tylko dane po treningu. Wykres prawidłowy . Podobno można to włączyć podczas treningu , ale mi to się nie udało.  Może ktoś wie jak to włączyć  podczas treningu na bieżąco?  Mój telefon to Xiaomi.

0 Like