Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 4 Probelm z Vo2 i Baterią

(Temat utworzony: 13-08-2023 04:45 PM)
408 Wyświetlenia
Marcin_IO
Apprentice
Opcje

Zauważyłem że od jakiegoś czasu znika mi ekranu głównego ikonka poziomu baterii, po czym po jakimś czasie znowu się pokazuje. 

A drugi problem, znikła mi opcja Vo2 Max z treningów biegowych, nawet tych które kiedyś posiadały taką opcje. Nie jestem pewny czy stało się to po aktualizacji ale po prostu nie ma i bardzo mnie to irytuje. 

Czy można jakoś te 2 sprawy rozwiązć???

6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcin_IO  Dzień dobry 

Czy próbował Pan zrobić czyszczenie pamięci podręcznej urządzenia, czyli tzw. Wipe Cache Partition?

0 Like
Marcin_IO
Apprentice
Opcje
Tak właśnie to zrobiłem i nic
0 Like
Marcin_IO
Apprentice
Opcje
W sensie, ikonka baterii nadal jest bo raz znika a raz jest więc to się okaże
Ale Vo2 dalej nie ma
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcin_IO W przypadku pierwszego pytania - czy korzysta Pan z domyślnej tarczy zegara, czy dodatkowo zainstalowanej?

0 Like
Marcin_IO
Apprentice
Opcje
Dodatkowo zainstalowanej. Ale po tych kilku godzinach od czyszczenia pamięci podręcznej narazie jest dobrze. Więc tylko ta druga kwestia pozostaje nie rozwiązana 😔
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcin_IO  Raport o błędach najczęściej pozwala dokładnie sprecyzować przyczyny powstałych problemów, zwłaszcza powiązanych z domyślnymi aplikacjami i właściwościami Samsung.

W przypadku tego typu problemów związanych z działaniem aplikacji należy wysłać raport o błędach z dokładnym opisem problemu z poziomu aplikacji Samsung Members: Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach > Aplikacje (+ opis) Należy również zaznaczyć opcję "wyślij dane raportu systemu". Po przeanalizowaniu logów systemowych otrzyma Pan odpowiedź odnośnie do zgłaszanego problemu. Ważne, by w trakcie wysyłania raportu zegarek był połączony z telefonem. Wcześniej proszę jeszcze sprawdzić, czy wszystkie możliwe aktualizacje dla zegarka zostały wykonane.