13-08-2023 04:45 PM
Zauważyłem że od jakiegoś czasu znika mi ekranu głównego ikonka poziomu baterii, po czym po jakimś czasie znowu się pokazuje.
A drugi problem, znikła mi opcja Vo2 Max z treningów biegowych, nawet tych które kiedyś posiadały taką opcje. Nie jestem pewny czy stało się to po aktualizacji ale po prostu nie ma i bardzo mnie to irytuje.
Czy można jakoś te 2 sprawy rozwiązć???
14-08-2023 08:57 AM
@Marcin_IO Dzień dobry
Czy próbował Pan zrobić czyszczenie pamięci podręcznej urządzenia, czyli tzw. Wipe Cache Partition?
14-08-2023 09:41 AM
14-08-2023 09:45 AM
14-08-2023 01:56 PM
@Marcin_IO W przypadku pierwszego pytania - czy korzysta Pan z domyślnej tarczy zegara, czy dodatkowo zainstalowanej?
14-08-2023 02:00 PM
14-08-2023 02:13 PM
@Marcin_IO Raport o błędach najczęściej pozwala dokładnie sprecyzować przyczyny powstałych problemów, zwłaszcza powiązanych z domyślnymi aplikacjami i właściwościami Samsung.
W przypadku tego typu problemów związanych z działaniem aplikacji należy wysłać raport o błędach z dokładnym opisem problemu z poziomu aplikacji Samsung Members: Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach > Aplikacje (+ opis) Należy również zaznaczyć opcję "wyślij dane raportu systemu". Po przeanalizowaniu logów systemowych otrzyma Pan odpowiedź odnośnie do zgłaszanego problemu. Ważne, by w trakcie wysyłania raportu zegarek był połączony z telefonem. Wcześniej proszę jeszcze sprawdzić, czy wszystkie możliwe aktualizacje dla zegarka zostały wykonane.