Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 4 - kiedy połączenie z tabletem?

(Temat utworzony: 06-06-2022 10:54 AM)
1446 Wyświetlenia
Members_f6hPBL1
First Poster
Opcje

Kiedy będzie możliwość połączenia zegarka Galaxy Watch 4 z tabletem Samsung? To duży problem. Rzadko używam telefonu, a częściej tabletu. Nie mogę kupić zegarków dla wszystkich w rodzinie bo część z nas używa tabletów i to połączenie byłoby nam bardzo potrzebne.

0 Like
10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_f6hPBL1  Dzień Dobry

Niestety, nie posiadamy informacji czy nasze smart watche będą kiedykolwiek kompatybilna z tabletami.

Filos
Apprentice
Opcje
Mega słabo. Ja kupiłem synowi zegarek z LTE tylko po to żeby nie musiał mieć smartfona do komunikacji chciałem wykorzystać jego tablet a tu taka informacja. Dla mnie jest to porażka. Tym bardziej że możnaby to prosto ogarnąć systemowo. Że jeszcze informatycy SAMSUNGA nie ruszyli swoich 4 liter żeby taką niedoróbkę poprawić słabo świadczy o polityce firmy. Już któryś raz się na takich durnych niedoróbkach przejeżdżam.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Filos  To nie jest niedoróbka tylko celowo tablet nie łączy się z zegarkiem :smiling-face:

Filos
Apprentice
Opcje
Ok w takim razie jaki jest cel takich działań?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Filos  Zegarek łączymy z telefonem na który na bieżąco przychodzą powiadomienia, nie ma sensu więc łączenia z tabletem. 

Filos
Apprentice
Opcje
Wg mnie nie jest to wytłumaczenie. Na tablet również na bieżąco przychodzą powiadomienia. Mój syn ma w tablecie kartę sim i używa go jak telefonu. Nie rozumiem podejścia Samsunga, że ludzie "zgłaszają" potrzebę prostej zmiany bo dla nich byłoby to przydatne, a zamiast usłyszeć "dobrze to wiedzieć", i coś zrobić dostaje się info: "To celowe działanie"? Pod tym kątem mega słabo
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Filos  Rozumiem, więc mamy przypadek że komuś taka opcja by się przydała, natomiast główne połączenie to jest telefon - zegarek i wątpliwa sprawa że będzie opcja łączenia z tabletem. No ale nigdy nic nie wiadomo może Samsung wprowadzi taką opcje.

Filos
Apprentice
Opcje
Myślałem, że Samsung members właśnie służy firmie do pozyskiwania informacji o swoich produktach od użytkowników w celu poprawiania i ulepszania swoich usług, dlatego fajnie byloby, aby taka informacja poszła dalej.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Filos, jak najbardziej możesz zgłosić sugestię poprzez aplikację Samsung Members. Natomiast robi się to według tej instrukcji: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C...

Ja od siebie też prywatnie wyślę, żeby było więcej zgłoszeń.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.