Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 4 Google Assistant

(Temat utworzony: 20-09-2021 07:41 PM)
4824 Wyświetlenia
MisiekMiskow
First Poster
Opcje

Google Assistant jest dostępny ??

W jaki sposób wydawać polecenia, jak tego używać.

W telefonie wystarczy przetrzymać chwilę  EKRAN GŁÓWNY a w zegarku ??

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Czarusia78  Witam 

Trzeba cierpliwie czekać aż aktualizacja sama przyjdzie na zegarek.

https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/asystent-google-na-galaxy-watch-4-najprawdopodobniej-teg... 

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Niektórzy to jednak lubią zabłysnąć... nie napiszę w jaki sposób... 😉

asystent.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Matt007
Explorer
Opcje

Witam.Dlaczego dobrze nie sprawdziłeś tego tematu???

AG DZIALA NA GW4 ROWNIEZ W JĘZYKU POLSKIM!!! WCZESNIEJ KORZYSTALEM JUZ NA TYM ZEGARKU Z GAgo , ale to jak zrobili to teraz ,to naprawdę kamień milowy do przodu...

Pracuje genialnie!!!

0 Like
Matt007
Explorer
Opcje

Proponuje zajrzeć do ustawień AG w swoim telefonie i ewentualnie wszystko dobrze poustawiać. Jeśli nie zadziała to jeszcze raz zainstalować app na zegarku i powinien się ten j.polski znaleźć 

0 Like
nygooz
Explorer
Opcje
Udało się już komuś zainstalować? Jakieś sposoby?
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Działa i to bardzo ładnie

1.png

2.png

3.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Tak i działa dobrze. Więcej tu: https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/galaxy-watch-4-google-assistant/td-p/4019595/page/4

Informacji o metodach instalacji na oficjalnym forum nie uzyskasz.

FujiMotor
Explorer
Opcje
Tak normalnie instalujesz, na telefonie musisz zmienić główny język na angielski (wtedy usuwa też polski), potem jako drugi język dodajesz j.polski i cieszysz się działającym google assistant (chodź jeszcze nie działa to w 100 idealnie)
0 Like
FujiMotor
Explorer
Opcje
Główny język asystenta oczywiście
0 Like
Matt007
Explorer
Opcje

Jeśli nie widzisz Asystenta w sklepie Play,to wejdź w opcje Moje aplikacje i tam powinna być ikonka AG i aktualizuj...potem zegarek i telefon cię już poprowadzi do celu.🙂

UWAGA!!! PRZED INSTALACJĄ USTAWIC W TELEFONIE ASYSTENTA GOOGLE,TZN.JAKO GLOWNY JEZYK ANGIELSKI I DRUGI JEZYK POLSKI.

0 Like