Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy watch 4 classsic 46 mm esim orange

(Temat utworzony: 09-04-2022 08:51 AM)
346 Wyświetlenia
BartolomeoBartolini
First Poster
Opcje

Witam . Chciałbym zapytać czy esim w abonamencie orange będzie działał na watch 4 classic lte 46 mm ? Niby na stronie orange jest wersja 1 2 oraz 3 wspierana.  Znalazłem odpowiedzi o flexie i na kartę ale niestety nie abonament. Jeżeli ma to znaczenie to mam pakiet orange love. Czy ktoś uruchomił esima u siebie w orange ? Zegarek pochodzi ze sklepu z wolnego rynku . Pozdrawiam 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
sasl
Pioneer
Opcje
Tak będzie działał. Ja też mam Orange Love i działa. Niestety kosztuje to 9 zł miesięcznie. Mówię tutaj o usłudze Extra Esim, czyli w zegarku masz ten sam numer co w telefonie. Zaloguj się do swojego konta w Orange i tam w usługach możesz aktywować esim.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
sasl
Pioneer
Opcje
Tak będzie działał. Ja też mam Orange Love i działa. Niestety kosztuje to 9 zł miesięcznie. Mówię tutaj o usłudze Extra Esim, czyli w zegarku masz ten sam numer co w telefonie. Zaloguj się do swojego konta w Orange i tam w usługach możesz aktywować esim.
BartolomeoBartolini
First Poster
Opcje

Super wiadomość! Dziękuję bardzo a konsultanci orange twierdzili ze nie :smiling-face: tylko ze oni się nie znają na zegarkach :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye: 

0 Like
konrad1977
Pioneer
Opcje
Ja mam ten zegarek w oreng na esima i działa mi normalnie i nie muszę mieć telefonu przy sobie
0 Like