Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy watch 4 - brak dotyku

(Temat utworzony: 13-07-2022 04:40 PM)
965 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Dzień dobry. Już drugi raz straciłem wszelką możliwość interakcji dotykowej w zegarku. Wszystko inne nadal działa poprawnie i nie, nie jest to tryb ochrony przed wodą. Zegarka nie da się nawet wyłączyć. Po rozładowaniu baterii wszystko wraca do normy. Moje pytanie - jest jakaś kombinacja klawiszy którą mógłbym niechcąco sam to włączyć ? Na to mi wygląda że zegarek robi co mu kazałem ale nie wiem jak to zrobiłem. Obie sytuacje miały miejsce gdy zegarek i klawisze były narażone na ścisk.

Z góry bardzo dziękuję za pomoc. 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
12 Odpowiedzi
Mighn
Big Cheese
Opcje
U mnie watch 4 raz na parę tygodni dostaje totalnej ściny... prawie nie reaguje na dotyk i przyciski, menu przeskakuje przez minutę i ładuje się wolno po kawałku... Trzeba zrobić restart... reset do fabrycznych i ustawianie bez backupu nic nie zmienia... widać taki urok... Choć mam podejrzenia, że winny może być asystent google, bo zaczęło się jakoś w tym czasie kiedy się pojawił. Przy jakimś następnym resecie nie będę instalować asystenta i zobaczę czy to jego wina.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mighn  Tak zdecydowanie nie powinien działać ten zegarek, jeżeli reset do ustawień fabrycznych nie pomaga, proponuję udać się z nim na serwis.

0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Chce sprawdzić jeszcze reset i nie instalować asystenta - w razie czego to też jakaś informacja dla serwisu
0 Like